Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Történhet olyan a mai uh...

Történhet olyan a mai uh gépek korában, hogy valakinek végig fiút mondanak és végül lánya születik?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy 10-20 éve gyakori volt az ilyen. De ma is gyakori? Nekem eddig 5 alkalommal mondtak fiút.
2013. ápr. 21. 17:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem szinte kizárt hogy ha ennyiszer mondták akkor elnézték volna, főképp mivel fiút nehezebb lánynak nézni mint fordítva. Olyat már hallottam mostanában is hogy 13 hetesen lánynak tűnt meg 18 hetesen se tudtak rendesen alánézni de nem láttak semmi "belógót" így még mindig inkább kislánynak mondták de aztán kiderült hogy fiú. Mondjuk még a terhesség végén derült ki szóval nem szüléskor.

De fiúsat 4d-n kizártnak tartom hogy eltévesztenék.

2013. ápr. 21. 18:52
 12/15 anonim ***** válasza:
30. hétig azt mondták fiunk lesz. Utána voltunk 4D-n, ott kislány volt, végül az is lett. Szoktam viccesen mondani, hogy (két lányom van) volt ám nekünk fiunk! 30 hétig, aztán belányult :))))
2013. ápr. 21. 20:04
 13/15 A kérdező kommentje:
:) hát remélem nekünk már nem lányul be:)))
2013. ápr. 21. 20:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Nemrég szült ismerősöm. Végig fiút mondtak neki, még az utolsó hetekben is. Mindenki nagyon meglepődött, amikor látták, hogy kislány. Na, ilyen is van...
2013. ápr. 21. 21:40
 15/15 A kérdező kommentje:
jesszusom.
2013. ápr. 21. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!