Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Történhet olyan a mai uh...

Történhet olyan a mai uh gépek korában, hogy valakinek végig fiút mondanak és végül lánya születik?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy 10-20 éve gyakori volt az ilyen. De ma is gyakori? Nekem eddig 5 alkalommal mondtak fiút.
2013. ápr. 21. 17:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
szerintem nem nagyon fordul elő, ha megfelelő UH gépekkel vizsgálnak. És itt vannak már a 4D uh-ok is...nehezen tudom elképzelni, ha szakértő kéz profi géppel vizsgál.
2013. ápr. 21. 17:47
 2/15 A kérdező kommentje:
4D uh-n is fiút mondtak. 22 hetesen voltunk. Most vagyok 37.
2013. ápr. 21. 17:48
 3/15 anonim ***** válasza:
Akkor nagyon valószínű, hogy fiú is lesz! Ennyire lányt szeretnél?
2013. ápr. 21. 17:53
 4/15 anonim ***** válasza:
miből gondolod, h elnézhették, szinte biztos, h fiú lesz. az, h kisfiú, egyértelműbb és könnyebben is megállapítható uh felvétel alapján
2013. ápr. 21. 17:59
 5/15 A kérdező kommentje:
Van már két lányom és számomra még mindig hihetetlen, hogy fiam lesz. Mindig is fiúra vágytam. Hihetetlen...
2013. ápr. 21. 18:01
 6/15 anonim ***** válasza:
Akkor örülj neki nagyon, gratulálok :)
2013. ápr. 21. 18:07
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)aranyos vagy. Csak tényleg hihetetlen:D
2013. ápr. 21. 18:08
 8/15 anonim ***** válasza:

20 hetes terhes voltam, amikor először mondták, hogy úgy látják, hogy fiú lesz.

Legközelebb csak a 33. héten mondták, hogy fiú és megmutatta az orvos az uh-val a kis zacskóit. A kukacát nem láttuk, mert pont úgy helyezkedett, de a kis golyóit láttuk még mi is , fel lehetett ismerni, nem kellett hozzá orvosnak lenni.:)

Viszont a mi családunkban most fordult elő egy olyan eset, hogy a család a 2. babáját várta, azt mondták, hogy tuti kislány, facebookra is megosztották, nagymama is vette a rózsaszín babaruhát, erre mikor megszületett, kiderült, hogy fiú. Érdekes a rokonság, így én azt gondolom, hogy az anyuka annyira beleélte magát a lányba, hogy azért mondta azt, hogy lányuk lesz, de nem hiszem, hogy ezt el lehet nézni ma már.

Fiatalabb terhességnél, ha nem olyan fejlett vagy korszerű az uh gép, ha nem igazán nézegeti az orvos, hogy na most akkor az mi is, akkor még lehet tévedés, de egy 7-8 hónapos kor körül elvégzett uh-n, ha látják a nemi szervét a babának, azt már nem hiszem el, hogy el tudják nézni.

2013. ápr. 21. 18:11
 9/15 A kérdező kommentje:
1 hete voltam (36 hetesen) akkor is fiút mondtak:))
2013. ápr. 21. 18:20
 10/15 anonim ***** válasza:
4D-s uh-n nagyon pechesnek kell lenni, hogy elnézzék. De a legtöbb rendelőben még a régi uh-kat használják, amikkel könnyebb tévedni.
2013. ápr. 21. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!