18 hetes kismama vagyok. Volt mar valakinek ilyen az ultrahangos kepe?
Figyelt kérdés
Szerdan voltunk ultrahangon, azt mondtak a babaval minden rendeben. De en aggodom a pocakja miatt, nekem nagyon furcsa. (tudom, hogy nem szabad es folosleges, de szeretnek megnyugodni)
Itt a kep: [link]
2013. ápr. 19. 04:12
1/11 Babeli Zurzavar válasza:
mi ad okot Neked az aggodalomra,jo nagy,kerek,cuki pocakja van,latszik a szive...?
2/11 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon furcsanak latszik :/ Talan azert, mert hegyes es nem kerek es nagy... De ez nem gond tudom en is, de a pozitiv valaszok megnyugtatnak :))
2013. ápr. 19. 04:48
3/11 anonim válasza:
Képzeld el hogy az enyémnek meg a làba van fordìtva!
Én az uh-n làttam hogy minden ok vele de a pàrom..... mikor meglàtta a képet rögtön monfta:te mi van ennek a gyereknek a làbàval????
Az uh- képek szerintem mindig olyan furàk! :))) 20hkm
4/11 anonim válasza:
Szerintem normálisnak látszik. Édes, olyan mintha buborékot fújna!
5/11 anonim válasza:
a miénknek is nagy pocakja van :)
6/11 anonim válasza:
Jajj de aranyos! :)
Én a nagy feje miatt aggódtam. Szerintem minden kismama talál valami aggódni valót, ha nincs akkor gyárt magának.
Ha valami gáz lenne, a doki biztosan szól.
Jó babavárást!
7/11 anonim válasza:
nyugi, teljesen normális a kisbabád, csak az uh gépek ilyen furák. nálunk a 4d képeken mindig valami hiányzik a testrészéből, pl a multkor ugye nem fért rá a keze és olyan mintha nem lenne kézfeje a képeken... tényeg ijesztő, de aggodalomra semmi gond :-)
8/11 anonim válasza:
még ugyan csak aranyos,és szépen sikerült kép,én mindig csak egy pacát kaptam :P
9/11 anonim válasza:
Nekem a 8 hetes ultrahang képemen olyan volt a babám mindha egy hatalmas lufi lenne a feje és a keze lába meg mint egy kis pingviné, nagyon megilyedtem akkor hogy mniden rendben van e vele
10/11 anonim válasza:
A 12. heti ultrahang után a párom a képet nézegetve mindig azt mondta a babára, hogy ufofejű. :-) Az ultrahang egyrészt torzít, másrészt ezek a picik még nincsenek kifejlődve, deformáltak egy átlag emberhez képest. Majd kialakul. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!