Nekem határozottan volt. Fiút éreztem. Még a nődokimmal is álmodtam ahogy azt mondja kisfiú lesz. Hát nem jött be, mert kislány lesz. Bár lehet hogy a szülésnél még meglepődünk. :)
2013. ápr. 21. 17:08
2/12 anonim válasza:
En megalmodtam lanyomat. Elso terhessegem alatt azt almodtam, hogy parom es lanyom bejon latogatni a korhazba, s en ott fogok egy babat az agyon fekudve. Akkor meg hulyesegnek tartottam, mert 2 evet akartam hagyni a ket gyerek kozott, de a lanyom az almomban olyan 3 eves forma volt.
Most vagyok terhes a kistesoval, lanyom 3 eves es 4 honapos lesz, mikor megszuletik. De sajnos a 2. baba neme nem derult ki az alombol.
Onnantol kezdve tudtam, hogy lany lesz.
2013. ápr. 21. 17:08
3/12 anonim válasza:
Nekem olyan lányos érzésem volt. Mindenhol a lánycuccokat néztük és lányneveket olvasgattunk, fiú eszembe sem jutott. És kislány :)
28 hetes
2013. ápr. 21. 17:40
4/12 anonim válasza:
Én biztosra éreztem, hogy kislány lesz, aztán a 16 hetes 4d uh-n kiderült szerencsére, hogy tévedtem és kisfiu, nagy megkönnyebbülés volt.
2013. ápr. 21. 17:47
5/12 A kérdező kommentje:
Nekem 3.5éves a kislányom,és mikor még nem tudta,hogy terhes vagyok megkérdezte,hogy van baba a pocakomban?És azt mondta,biztos kislány.:-) Azóta is ezt állítja,remélem igaza van.
2013. ápr. 21. 18:04
6/12 anonim válasza:
2. vagyok. Az en lanyom egyre fiut mond akarhanyszor megkerdezem. (De en mondtam neki, hogy van kisteso)Kivancsi vagyok, hogy bejon e a joslata:D
2013. ápr. 21. 18:50
7/12 anonim válasza:
Én úgy éreztem az elejétől, hogy kislány. Aztán meg is álmodtam. Majd a doki 18 hetesen közölte, hogy kislánynak nézi. Most már többszöri babakukk után az új dokim (közben költöztünk) azt állítja, minden kétséget kizáróan kislányka. :-) Remélem igazuk lesz. :-)
32 hkm
2013. ápr. 21. 22:33
8/12 anonim válasza:
Valahogy mindig úgy gondoltam, hogy lesz egy fiam, meg egy lányom. Az első fiú, pedig elsőre nagyon kislányt szerettem volna. Tudtam, hogy fiú lesz. A másodikban biztos vagyok, hogy lány lesz. Majd pár év múlva megírom :D
2013. ápr. 21. 22:48
9/12 anonim válasza:
En pont UH elotti ejszakan almodtam ,hogy egy kislanyt pelusozok es masnap megmondtak,hogy kislany :) A mostani babamrol meg nem almodtam de most azt erzem,hogyy kisfiam lesz.
2013. ápr. 21. 23:58
10/12 anonim válasza:
Én az elejétől kezdve úgy érzem fiú lesz.Sokat álmodom egy kisfiúval,mindig ugyanaz az arc.A szülést is megálmodtam,mintha megmutatta volna nekem,hogy mi lesz mikor megijedtem a rám váró feladattól.Reméljűk jövőhéten kiderül a neme a 18 hetes uh-n. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!