Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki tud ezekről az eredmény...

Edit881208 kérdése:

Valaki tud ezekről az eredményekről valamit mondani nekem? Nagyon megköszönném, mert az oké, hogy negatív, de mit jelentenek ezek az értékek? Jók? (24 éves vagyok,173 cm magas,57 kg, első baba, nincs betegségem)

Figyelt kérdés

A Kombinált teszt eredményem:

papp-a: 3503,00 miu/mL 0,70 MoM

szabad ß-hCG: 33,00 nmol/L 0,98 MoM

NT: 2,00 mm 1,26 MoM

Down-kockázat: 1:7100

Edwards-kockázat: 50000

2013. ápr. 19. 13:47
1 2
 11/13 anonim válasza:
A dokino hogy nem jok a markerok.Es mennem kell genetikushoz. Az ultrahang rendbe volt azt mondta a baba szuper. Meg az szazalekokra is azt mondta rendbe vannak. Csak az amit ide leirtam nem jo, elovigyazatosagbol mennem kell.Az elozo voltam.
2013. ápr. 20. 09:47
 12/13 A kérdező kommentje:
És ezt az a dokinő mondta aki maga a vizsgálatot végezte, vagy a saját orvosod?mármint nekem nem ugyanaz a kettő.de szerintem ne aggódj, valószínűleg tényleg csak elővigyázatosság, de ha az uh-n minden rendben volt, akkor nincs baj, meg amúgy is fiatal vagy még, biztos, hogy minden rendben lesz :)
2013. ápr. 20. 11:51
 13/13 anonim válasza:
Nekem ugyan az csinalta aki az orvosom.En is remelem jo lessz
2013. ápr. 20. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!