Sikerülhetett? Jelek vannak!
Jövőhétre nem várom,de nagyon nem! :)
Eléggé görcsöl a hasam,teljesen mint menzesz 1-2 nappal!
A hét elején volt rózsaszín kis folyásom ami még soha nem volt! Ma reggeli pisilésnél a wc papíron 1 csepp vér,de tényleg csak törlésnél és azóta semmi. Csak a hasam görcsöl.
Szerintetek végre lehet h babás vagyok? Régóta várjuk már.
Vagy megfog jönni..
Tapasztalatok? :))
Köszönöm!
Hol vagy most a ciklusodban?
a ciklus kozepen lehet par csepp ovulacios verzes(mikor megerik es kiszabadul a petesejt.
Ha grcsol a hasad, az sokminden jele lehet.
Nekem a ciklusom idejen masfajta verzes es gorcsok azt jelentettek, hogy akkor vesztettem el; az ikerbabam.A masik megszuletett, gond nelkul ment vegig a terhesseg.
Terhesseg kozben is verezhetsz meg (menstruacio szeru verzest gondolok, nem kompilkaciot) ez nem feltetlenul kizaro.
A teszt szerintem jo otlet, es ha utananezel latod, mikor erdemes megcsinalni...tul koran meg bizonytalan a valasz.
Drukkolok!!!!!
Szia
Igen megvan az esélye,hogy sikerült a baba,ez a pár csepp vér lehet beágyazódásos vérzés is :)
Igaz nekem nem volt,nekem helyette fehér folyásom volt,de nekem is görcsölt meg szurkálgatott a hasam amikor elkezdődött a beágyazódás :)
De ugyanakkor sajnos az is benne van a pakliban,hogy meg fog jönni :( Sajnos ezek a kezdeti ,,jelek,, még nagyon egyformák,ilyenkor sajnos még nem lehet tudni,hogy sikerült-e vagy sem..és tudom,nagyon idegőrlő ez a várakozás,de nyugi,ki fogod bírni,és nagyon drukkolok neked,hogy babás légy!!!! :) Kitartást neked :) És remélem,hogy jövőhéten úgy jössz vissza,hogy azt írod,babás vagy :)
37+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!