Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondjam el a vőlegényem...

Hogyan mondjam el a vőlegényemnek, hogy becsúszott a baba?

Figyelt kérdés

Még mindketten egyetemre járunk, ő a második diplomáját csinálja és fél év múlva végez, én még az elsőt és egy év múlva végzek. Az egyetem mellett mindig igyekeztünk félretenni az ösztöndíjunkat és a diákmunkával megkeresett pénzt, így lesz miből megélnünk, amíg nem végzünk, de még nem most szerettünk volna gyereket vállalni. Védekeztünk, mégis becsúszott, mert ugye nincs 100%-os módszer.

Jövőre szerettünk volna összeházasodni, de most valószínűleg előrébb kell majd hoznunk az esküvőt.

Hogyan mondjam el neki, hogy terhes vagyok? Nagyon félek, hogy rám fog haragudni, vagy nem jól reagál a dologra, kiakad vagy ilyesmi.

Korábban már beszéltünk róla, hogyha becsúszna, akkor házasság és felneveljük, de akkor is. Nem így terveztünk.

Félek, hogy neki 24 évesen még túl korai, nem elég érett hozzá.

23/L

2013. ápr. 18. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ülje le vele és mond el azt, amit ide leírtál. Véletlenek mindig előfordulhatnak, de ha nincs köztetek kommunikáció, a közös jövőt sem tudjátok mire építeni. Beszéljétek át a dolgot és közösen határozzatok a folytatásról. De biztosan minden rendben lesz :)
2013. ápr. 18. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:

A vőlegényedről van szó,nem egy szimpla barátról!

Biztos jó a kapcsolat köztetek,ha már beszéltetek a babáról,és gondolom együtt éltek,szóval őszintén mond el neki! Ő is tudja,hogy mindig védekeztek,nem fog téged okolni,hiszen el akar venni feleségül,szeret,így a babát is szeretni fogja az első perctől! Legalábbis én így gondolom!

2013. ápr. 18. 21:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Remélem is, hogy így lesz, csak most olyan fura. Most pár napra hazautazott a családjához van még időm hétfőig felkészülni.
2013. ápr. 18. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyíltan és őszintén. A vőlegényed, házasságot terveztek, szóval azért ez egy érett kapcsolat elvileg. Ha minden igaz. És egy felnőtt, komoly, másoddiplás férfinak lehet azért annyi sütnivalója, hogy eszébe se jusson megharagudni. Ez nem egy olyan dolog, ami a te hibád. Igazából ez senkinek sem a hibája. Szeretkeztetek, hát becsúszott. Ahogy mondod, 100% módszer nincs, csak ha nem csináltok semmit. Feltételezem, ezzel a kedves vőlegény is tisztában van, vagy legalábbis aki nemi életet él, annak tudnia kell, hogy az esélyeket csökkenteni lehet, de óvszer és gyógyszer mellett is történtek "balesetek".

Kívánom a legjobbakat!

2013. ápr. 18. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!