Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyfolytában pisilni kell és...

Egyfolytában pisilni kell és nyilal a hólyagom, másnak is van ilyen?

Figyelt kérdés
34. hétben vagyok és ma egyfolytában pisilni járok, pedig nem iszok többet. Valamikor pisi után szinte egy percre már érzem hogy nyilal a hólyagom, néha nagyon erősen. Ráfeküdt a baba vagy mi lehet, másnak is van ilyen???

2013. ápr. 18. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Keresd fel a dokid, ez vesekő lehet...vagy gyulladás
2013. ápr. 18. 21:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, de vesekő biztosan nem, volt vesekövem, bárcsak ennyire lett volna csak kellemetlen, mint ez a nyilalgatás... gyulladásnál nem kéne hogy legyen lázam vagy más tünet?
2013. ápr. 19. 08:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Én most 37 hetes vagyok, de nekem is van ilyen 3-4 hete. A legidegesítőbb, amikor befejeztem a pisilést, felhúzom a nadrágom, kezet mosok és lépnék ki a mosdó ajtaján, akkor újból rámjön:) Szerintem az is lehet, h miután végeztél, és felállsz pont úgy mozdul át a baba a helyzetváltoztatástól,h újból ráfekszik a hólyagodra. Ráadásul most már nagyon nőnek a vége felé, egyre nehezebb lesznek, egyre nagyobb lesz a nyomás. Szerintem beszéld meg a dokival, ha zavar, de én nem látok benne gondot, mert annál többször fordul elő, minél nagyobb a gyerek:) Én most már csak olyan helyre megyek, ahol tudom h van kulturált mosdó. De olyat is olvastam, h valakinek betétet kellett hordania, mert otthon se bírta ki sokszor a mosdóig. Szóval szerintem ne aggódj, de kérdezz rá a biztonság kedvéért, valószínűleg nem te leszel az első aki ilyet kérdez az orvostól.
2013. ápr. 19. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!