Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok a magnesii...

Mit gondoltok a magnesii citrici-ről?

Figyelt kérdés

Sokan azt írják h a legjobb a magnerot. Az nagyon drága (2600 Ft körüli). Viszont állítólag ugyanannyi mg van a citriciben is, ami receptre 150 Ft. Igaz 10 db-os. Sztetek? Mi a véleményetek a citriciről? Keményedés ellen kellene..

23 hkm

2013. ápr. 17. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a legjobb!!!

Én ezt szedtem, receptre 130ft körül van 10 szem, ugyanannyi benne a MG, mint a magnerotban, csak itt nem kell pluszban megfizetni a márkát.

Nekem nagyon jó volt a keményedések ellen.

2013. ápr. 17. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is a legjobb.

Nekem a doki ajánlotta. Olcsó és tényleg jó magnézium-készítmény. Nekem bevált a sok keményedésre.

2013. ápr. 17. 21:49
 3/9 betta55 ***** válasza:
Simàn lehet venni,vagy fel kell íratni?
2013. ápr. 18. 07:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Simán is lehet venni és felírva is úgy olcsóbb!vény nélkül 300Ft :) Én is erre esküszöm, görcsölésre kaptam és ettől teljesen elmúltak!csak ajánlani tudom :) nálunk a kórházban is ezt adják!
2013. ápr. 18. 08:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Recept nélkül is kiadják, 310 Ft. Én is most váltottam Magnesii citri-re, és nem jönnek elő a húzódások, apró fájdalmak. Szedtem én is a Magnerotot, alig használt. Lehet hogy valakinek ez a tuti, nálam nem bizonyított.
2013. ápr. 18. 08:20
 6/9 anonim ***** válasza:
én is ezt használom, mert ennek magas a hatóanyag tartalma. Nekem teljesen bevált a keményedések ellen. Nem is tudtam, hogy a megnerot drága. Ott akkor tényleg a márkáért fizetsz, nem azért, mert jobb.
2013. ápr. 18. 08:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Ezek szerint akkor Ti is ezt választottátok. Azt hiszem át fogok térni erre, mert a magneb6-ot szedem, de sokat nem ér. És az is drága ehhez képest, aztán tizede csak a mg benne. Akkor a magnerotnál valóban a márkát kell megvenni. Tényleg áttérek a citricire.
2013. ápr. 18. 09:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Még vmi! Orvos nélkül is simán áttérhetek rá? Vagy azért beszélnem kellene vele? 2 hét múlva megyek hozzá, azt megvárjam? Vagy teljesen nyugodtan át állhatok?
2013. ápr. 18. 10:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem átállhatsz. Ez "csak" magnézium, nem fog ártani, de az ajánlott dózist tartsd be, és majd azért beszéld meg a dokival, ő milyen mennyiséget ajánl.
2013. ápr. 18. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!