Mit gondoltok arról a kismamáról, akinek intim piercingje van?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 18:03
1/10 anonim válasza:
semmit :) gondolom szülés előtt kiveszed.Vagy kiveszi akinek van.
2/10 anonim válasza:
Semmit! Ha kényelmetlen vegye ki és kész!A szülésnél úgy is ki kell venni!
3/10 anonim válasza:
EZT szerintem em tudja senki más csak ö meg a párja - másnak nincs is köze ehhez.
4/10 anonim válasza:
Semmit, mivel kívülről nem látszik, de amúgy sem az én dolgom.
5/10 anonim válasza:
Semmit mert totál nem az én dolgom mit foglalkozzak vele?Én magamnak nem rakatnék soha.37hkm
6/10 anonim válasza:
Semmit, az ő dolga, majd szülésnél ki kell venni gondolom, utána meg ha akarja visszateszi. De talán terhesség alatt is érdemes kivenni, nehogy irritációt okozzon, főleg, hogy terhesség alatt bővebb a folyás is, meg könnyebben esik bele az ember lánya gombába meg mindenféle gyulladásokba ilyenkor.
Nekem tetszik nagyon, de el nem hiszem, hogy nem kényelmetlen, meghát nyuszi is vagyok hozzá :D
7/10 anonim válasza:
Nem tudom mit gondolhatnék hiszen nem látszik :-) Egyébként mindenkinek a magán ügye. De tényleg mit gondolhatna bárki is hiszen senkin nincs kitűző punci piercingem van felirattal :D
8/10 anonim válasza:
Azért nevezik intimpiercingnek mert intim dolog, senkinek semmi köze hozzá, én a párom és a saját magam kedvéért tetettem be. Nos szülés előtt jóval kivettem, majd szoptatás után vissza. Most már a 21. hétben vagyok és még bent van, a dokim nem szól semmit érte ;-)
9/10 anonim válasza:
Egészségére! :) Gondolom, szülésnél ki kell venni, meg tán utána is egy kis ideig, de kétlem, hogy a párodon és rajtad kívül ehhez bárkinek köze lenne, vagy bárkinek érdekes lehetne a véleménye. :)
21 hkm
10/10 anonim válasza:
Semmit! Te dolgod,senkinek semmi köze hozzá!:) Én imádom a piercingeket..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!