Anyák és kismamák! 20 hetes vagyok és nem érzek semmi rugdosást. Mikortól kellene belém rúgnia a kicsinek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 17:06
1/7 anonim válasza:
16. het körül mar azért érezni szoktak.... Kicsit túlsúlyos vagy, akkor később.
2/7 anonim válasza:
Az elsőt (nem túlsúlyosan) 21. héten éreztem először, a másodikat nem kevés túlsúllyal 16. héten.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát, 12 kg túlsúllyal estem teherbe, és alma típus vagyok. Lehet az a gond.
16 hetesen éreztem kis buborékolásokat. Sokszor, de ezen a héten semmit kis bubokékolást, és szomorú vagyok.
2013. ápr. 17. 17:21
4/7 anonim válasza:
Ne légy szomorú!! Ugyan ebbe a cipőbe jàrok mint te! 20 hetes vagyok de nem érzek az égvilàgon semmit! Nem az a lényeg hàny kilósak vagyunk! Én 65 ről kezdtem és most vagyok 71kg! Nem vagyok duci se vékony! Àtlagos mondhatni!
Én màr azon is gondolkoztam hogy jaaj biztosan nem nő! De gyorsan próbàlom elhesegetni!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattál egy kicsit. Lehet pihen szegény.
2013. ápr. 17. 19:51
6/7 anonim válasza:
En a 15.hettol ereztem,elso baba,es pici tulsullyal (72kg,korte tipus).De csak neha,3-4 naponta kis buborekokat.aztan a 18.heten erosodott par napig,aztan elmult.A 20.-21.hetemtol kezdtem erezni a konkret rugasokat,de meg most is van hogy egy nap kimarad.Mikor kimarad en is beparazok..:D Aztan mikor nem szamitok ra,elkezd mozgolodni!:) Ahogy eszrevettem foleg estenkent...:)
7/7 kabymaci válasza:
Ez a túlsúlyos duma hülyeség, én is az vagyok és érzem hogy mozog igaz faros baba de akkor is.Ne aggódj kérdező még meg is fogod unni :) Boldog Babavárást 20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!