Előtej szivárgás mikortól várható?
Szia!
Semmi összefüggés nincs az előtej és a szoptatás között. Nekem a magzatmozgással egyidőben indult el, a 20. héten, a lányomat 9,5 hónapig tudtam szoptatni, kb. 3 hónapig adtam le tejet. Sógornőmnek nem volt egy csepp előteje sem, ugyan még csak egy hónapos a kisfia, de nekik is van egy tejtestvérük.
Én még nem tapasztaltam előtejet, pedig jövöhéten szülök!!! A barátnőmnek sem volt és mégis tudott szoptatni!
Ne aggódj, nem függ össze azzal hogy fogsz-e tudni szoptatni vagy sem.
Boldog babavárást!
Nekem sem volt előtejem egy csepp sem, és szinte csak a 3. trimeszterben nőtt valamennyit a cicim.
Kisfiamat 6 hónapig kizárólag szoptattam, most 1 éves, még mindig van tejem, naponta 2x szopik.
Semmi összefüggés nincs az előtej és a későbbi anyatej mennyisége között.
Köszönöm a válaszaitok,és nektek is boldog babavárást ill.babázást kívánok!:)
Szóval akkor megnyugodhatok remélem.:) Ha megszületik a baba akkor csak úgy majd jönni fog a tej ha szopik?
Szia! Nekem a 13.hétig rengeteget nőttek a melleim (fájtak is, mint a veszedelem), aztán 32 hetesen megindult az előtejem, de ez korán sem jelenti azt, hogy lesz szülés után tejecskéje a babámnak. Sok olyan történetet hallottam, hogy, akinek nem volt előteje, szülés után "dőlt" a teje, akinek meg elötte is csordogált, szülés után pedig elapadt.
39hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!