Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség vége fele mit...

Terhesség vége fele mit jelent a kevesebb magzatmozgás?

Figyelt kérdés
Óránként 8-10 az kevés? Volt már 20-30 is. Nektek mennyi? 35hkm
2013. ápr. 17. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Már kevesebb neki a hely.
2013. ápr. 17. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyrészt egyre kevesebb neki a hely, másrészt jelezheti a szülés közeledtét. Mondjuk 35 hetesen utóbbi még nem valószínű, az inkább csak szülés előtt közvetlenül.

Én sose számoltam (másodiknál időm se lenne rá, hogy a 2 éves mellett számolgassak), tudom mennyit szokott mozogni a babám, tudom mikor mozog az átlagához képest kevesebbet vagy többet, de ilyeneken nem érdemes problémázni, hacsak az nincs hogy mondjuk egyáltalán nem mozog már huzamosabb ideje. De mondjuk nálam volt olyan is hogy 12 órán keresztül nem mozgott, mégsem volt semmi gond, kicsit el volt pilledve. :-)

2013. ápr. 17. 14:44
 3/4 A kérdező kommentje:
aki tud írjon számadatokat is légyszi. nekem védőnőm mondta hogy számoljam meg írjam is minden nap. csak azt nem tudom mi számít még soknak illetve kevésnek
2013. ápr. 17. 14:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Felesleges saját magadat idegesíteni a számokkal. Ha mozog, akkor minden rendben van. Minden gyerek más. van aki lerúgja a vesédet olyan intenzíven mozog, nekem ilyen soha sem volt, de nem is aggódtam miatta. A védőnőd számmániáját kezdd el már most szelektíven kezelni, mert ha megszületik a babó, az őrületbe fog kergetni a mérlegadataival...
2013. ápr. 21. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!