Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a magzatmozgás valami...

Ez a magzatmozgás valami varázslatos! Te milyennek éled meg?

Figyelt kérdés
Persze tudom lesz ez majd fájdalmas is,de akkor is azt mondom:kevés ehhez fogható érzés van.Az előbb is idejelzett nekem:"Anya itt vagyok"

2013. ápr. 16. 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is most rugdos majdnem folyamatosan. Én néha meg lepődők hogy mekkorát tud rugni és milyen pici. De nagyon jó érzés én imádom.
2013. ápr. 16. 14:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Én 13-14 hetes kora óta érzem, de már nagyobbacska, és már nem csak akkor érzem, ha megfordul, hanem akkor is, ha csak egy kicsit mocorog. Először kicsit furcsa volt, sőt, most is az még, de nagyon kis aranyos. Sokszor felnevetek, vagy köszönök neki, hogy szia cica/kicsim/kislány/baba stb., beszélek hozzá, megsimogatom. Volt kb. 1-2 nap, amikor nem hagyott aludni, és zavart, de azóta megszoktam, és most valami fantasztikus.

Az előbb itt volt a párom, odarakta a kezét a hasamra, és először semmi(apával mindig ezt csinálja..). Aztán olyan nagyot ugrott/rúgott vagy nem tudom.. hogy belerázkódott az egész hasam, mi pedig csodálkozva egymásra néztünk. Szerintem neki is jót tesz, hogy érzi néha a picit, mert így ő is érzékei, hogy jé, tényleg van ott egy baba, és jobban tud kötődni hozzá. Minden alkalommal látom, hogy rácsodálkozik (főleg ha a kisasszony olyankor hajlandó megmoccanni), nem igazán tudja "kezelni" a dolgot.. de azért tetszik neki is. Azt mondta, ő félne, ha valami mozogna benne, és valljuk be, valóban ijesztő lenne, ha csak úgy mocorogni kezdene bennünk valami.. csakhogy mi nők tudjuk, hogy ő a mi kisbabánk, akit már annyira vártunk, és tulajdonképpen megnyugtató is, ha néha jelet ad magáról a lurkó.

2013. ápr. 16. 14:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hááát, most 37 hetesen a 3850 grammjával határozottan fájdalmas és kellemetlen tud már lenni. :-)

De persze 2. trimeszterben még tényleg csodás. Így is az, csak már van negatív oldala is, főleg mikor belenyomja magát a hólyagomba vagy gyomron rúg.

2013. ápr. 16. 14:57
 4/8 anonim ***** válasza:
De jó màr nektek! Én mwg nem érzem még pedig 19 hetes vagyok màr! :((((((
2013. ápr. 16. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 18+6, kb 1 hete érzem határozottan, de nagyon jó, mindig kiül a mosoly az arcomra, mikor elkezdi.
2013. ápr. 16. 15:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Én most vagyok 12 hetes,és pár napja érzem.El is felejtettem milyen is ez...4 éves a nagylányom
2013. ápr. 16. 19:09
 7/8 Lues ***** válasza:
Imádom! :D Elmondani nem lehet, hogy milyen felemelő érzés! Én is szinte mindig megmosolygom a kis drágát, mert tud akkorát rúgni, hogy csak nézek! Bezzeg ha az apja teszi oda a kezét, akkor meg sem moccan! Múltkor ahogy elvette a kezét majd fél óra elteltével és kiment a szobából, pont akkor rúgott. Olyan vicces volt! :D
2013. ápr. 16. 20:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyszerü a válaszom:az életben az egyik legfelemelőbb érzés,mikor rendszeresen érzed,hogy Ő itt van,együtt vagytok :)Imádom,szoktunk játszani is,simogatom,elveszem a kezem,akkor ő rugdos,megint simogatom,elveszem a kezem,megint nagyokat rug :D és igy tovább :D 16 hetesen éreztem először,most a 19.hétben nap mint nap,nagyon sokszor mozgolódik :) Én pedig állandóan vigyorgok,egy csoda ami iylenkor a kismamával történik:)
2013. ápr. 16. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!