Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mennyit mozog ma a...

Nektek mennyit mozog ma a babátok?

Figyelt kérdés
Nekem hajnalban meg sem akart állni, azóta viszont alig hajlandó megmoccanni. Más is van hasonlóan? Az utóbbi időben azért ennél jóval többet mozgott már. De az feltűnt korábban is, hogy a melegfrontok nem hozzák meg a kedvét a tornázáshoz. 27 hetes.

2013. márc. 31. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Ma éppen hogy mocorgott, inkább lustálkodott. Vannak aktív napjai, de a mai biztos nem volt az. :) Nálunk annak függvénye az ő mocorgása, hogy én mennyit mozgok. Ha dolgozom és talpon vagyok, akkor kevésbé mozog, míg ha egész nap pihenek, vagy tanulok, akkor mozgékonyabb.

20 hetesék :)

2013. márc. 31. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem reggeltől délutánig mocorgott elég sokat, most estére kicsit elfáradhatott. Mondjuk én még csak kb 2 hete érzem őt, 19 hetes vagyok. Ma érezte őt a párom először, most már van olyan erős a rugdalózás :)
2013. márc. 31. 22:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Na, azért csak bejelentkezett. Kb. olyan lomha ma, mint egy bálna. De ezek szerint nem csak ő lustul.
2013. márc. 31. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!