Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terheléses vércukor vizsgálatn...

Terheléses vércukor vizsgálatnál már előre, otthon bekevertétek a lötyit vagy csak a helyszínen?

Figyelt kérdés
Az orvos elmondása alapján otthon kellene, de mindenhol (itt is) azt olvasom, h csak a hozzávalókat kell vinni és helyben keverik be, majd rögtön meg is kell inni - gondolom, nem szabad sokáig állni hagyni és akkor nem lenne jó, ha készen vinném. Van jelentősége, ti hogyan csináltátok annó?

2013. ápr. 16. 23:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hol mi a szokás.

Az elsőnél ott helyben előttem nyitotta fel az asszisztens a cukroszacsit és öntötte bele a vízbe. Fel sem tudtam oldani rendesen, az alján lévő cukorhoz még plusz vizet kellett lötykölnöm..

A másodiknál nekem kellett megvennem a cukrot a patikában és elkészítenem. Előző este megcsináltam szerencsére, mivel csak úgy sikerült feloldanom, hogy egy nagyon picit megmelegítettem. Ugyanis mikor beleöntöttem a vízbe a cuccot, a víz alján az egész összeállt és beton keménységű lett....

2013. ápr. 17. 08:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem otthon kellett megalkotni, frissen facsart citromlevet tettem bele.

Mi tudna elromlani benne? :)

2013. ápr. 17. 09:48
 13/13 A kérdező kommentje:
sziasztok, most értem vissza a laborból. nem kevertem be végül, csak elvittem a hozzávalókat (itt nekem kellett megvennem). a labor asszisztens azt mondta, h nekem kellett volna itthon, de rutinosan eligazított, h hol tudom megcsinálni magamnak, szóval érződött, h nem én vagyok az első, de ők nem különösebben karják felügyelni a folyamatot. nem ragaszkodott hozzá, h előtte igyam meg, kimentem és a váróban iszogattam. az alján nekem is dunakavics méretű darabkák maradtak, azokat egy kevés hozott extra vízzel döntöttem le. nekem még ízlett is :)
2013. ápr. 17. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!