Hol találok ilyet? Weblap, vagy egyéb elérhetőség?
Szia!
Egyszerűbb és személyre szabottabb ha felkeresel egy dietetikust, aki meghatározza a napi szénhidrát beviteledet.
Ha ezen túl vagy, akkor én nagyon jónak tartom a macosz honlapját (magyar cukorbetegek országos szövetsége):
Itt vannak többek között olyan receptek, ahol a szénhidrátmennyiségek fel vannak tüntetve.
En mar az elso trimeszterben felszedtem magamra hirtelen 4 es fel kilot. Es ahogy a masodik valaszado irta a 12-dik hettol elhanyagoltam a szenhidratot. Persze nem iktattam ki teljesen de pl reggelire eszen egy szendvicset barna kenyerbol egy kis sonkaval, parizsival, sok paradicsommal, uborkaval, egy kis sajtal, van amikor virslit fozok vagy csinalok egy tukortojast stb de szigoruan csak barna kenyer. Iszom egy pohar tejet vagy joghurtot (ez valtozo egyik nap altalaban tej masik nap joghurt) Ha ehes vagyok tizoraira jon egy alma vagy barack stb. a lenyeg hogy gyumolcs legyen. Ebedre fozeleket szoktam enni (imadom a spenotot meg a tokfozeleket de a tobbi is johet) vagy parolt zoldseget, grilezett hallal, grilezett husival. A porkoltet is szivesen megeszem de teszta nelkul egy kis barnakenyerrel, neha elcsabulok egy kis paprikas krumpli mellett de ennyit meg lehet engedni. :) Sokszor szoktam levest is enni igy amr attol jollakom. Delutan megint eszek gyumit ha ehes vagyok es este 7 korul vagyorazom, de arra vigyazok szenhidratot ne egyek, inkabb eszem salatat natur joghurtos ontettel, ha nagyon ehes vagyok parolok meg zoldseget, en szoktam meg halkonzervet is enni, fottojast, sajtot, husit stb. Igy sikerult leallnom a hizassal es a 12-dik hettol csak fel kilo jott ram. Most 18 hetes vagyok. Elhanyagoltam a cukros uditoket, sok asvanyvizet iszom citrom karikaval (jo C vitamin forras). Felre ne erts ha megkivanok egy fagyik szivesen megeszem de nem csinalok belolle rendszert, mekibe is havonta ketszer elmegyek a baratnommel mert o meki orult. :) Tehat nem zarkozom el a finomsagoktol csak odatos vagyok. Bocsi ha helyesirasi hibakat ejtettem de nagyon sietek es nincs idom ujbol olvasni amit irtam.
Boldog babavarast!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!