Jó dokit keresek Fehérváron, vélemények, elérhetőség, tapasztalatok?
Blaskó Ervint javasolnám neked én is. Türelmes, kedves, és nagyon alapos. Mindenről inkább 3-szor meggyőzödik.. :) Jah, és nem pénzéhes, mint megannyian Fehérváron...
Én hozzá járok.
Dr Rubliczky Levente. Rendes, és megíbzható!
Mindig felel a kérdésemre, és nem mond szüléshez árat. Van ultrahang a magánrendelésén, és ad is képet általában. apuka bent lehet, mikor ultrahangoz, és elmond mindent mit lehet látni. ha kérdésem volt akkor türelmesen válaszolt, és elmondott mindent. ez akkor is érvénybe volt mikor 2 óra csuszásban volt.
Az nst és a sztk ultrahangra soron kívül bevitt és értékelte a papírokat, így ott sem kellett várnom órákat!
ha hívtam, hogy szülök, rögtön jött. minden nap bejött és megnézett minket, hogy vagyunk.
Nem tudtunk sokat adni, de mikor odaadtam, utána is ugyan úgy bánt velem, mint előtte!
Én csak jót tudok írni róla.
A sógornőm is szült nála kettőt, és 4 barátnőm is. Mindegyik meg volt vele elégedve.
HA kell a telefonszáma akkor írj privátan és küldöm.
Úristen... Ez Blaskóról annyira hihetetlen... DE: mikor a 2.-ként írtam a válaszomat, akkor épp nem voltam terhes, hanem túl voltam egy vetélésen, és megtanultam, ha kétségeink vannak, akkor fogadott orvos ide vagy oda, menni, menni, menni kell, és megnézetni a dolgokat! Én így is tettem, 2-szer voltam ügyeleten, egyszer sem Blaskónál, csak felhívtam é s elmondtam neki, hogy mikor mit teszek, tehát egyszer 22.00-kor, egyszer 0.00-kor voltam ügyeleten. Légy önálló! Dokiban feltétlen bizalom, mint olyan ne legyen! SOHA!!! Ez mindenkinek szól, nem csak neked!
Ettől függetlenül sajnálom, hogy így jártál!
2. válaszoló
Én is a Blaskónál szültem! maximálisan meg voltam vele elégedve! csak jókat tudok róla írni!!!!
11 hónapja szültem nála, azóta is rendszeresen járok hozzá!
Tök jó fej doki és határtalan a memóriája:)
Én is nála szültem.Kedves,aranyos...
Az uh-ot a végén nem kapkodja el.Sőt!!!36.hét után nem is csinált volna ha nem pirítok rá,h ugyan már,a 40.hétbe vagyok,mostmár csináljunk egyet.
Aztán egy hetet túlhordtam.
Szóval,rendesnek rendes,bár eléggé fájlaltam,h miután összevart a szülőszobába többet már nem is láttam.
Vagyis láttam,a 6!!!! hetes kontrollon.
Be se jött egyszer sem h mi van?!
Pedig ben volt minden nap a kórházban.
Na,mindegy.
Egyébként aranyos.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!