Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg annyit kell várnom? 6...

Tényleg annyit kell várnom? 6 hetesen voltam ultrahangon, a doki azt mondta, a 12. héten keressem újra.

Figyelt kérdés

Azt mondta a dokim, hogy még annyira pici -szívhang sem volt gondolom, de erről nem volt szó-, és hogy az első 12 hétben ugye bármi megtörténhet. Következő találkozásunk 11-12 hetesen legyen meg, addig meglátjuk.

Nem az első terhességem, de akkor is, nekem ez elég hosszú idő bizonytalanságban. Tényleg várnom kell addig?

2009. szept. 24. 10:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem várnék, hanem elmennék egy magándokihoz mondjuk 8 hetesen. Jó azért tudni, hogy dobog-e a pici szíve...
2009. szept. 24. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet volt szívműködés és ezért mondta, mert akkor tényleg ráér csak 12 hetesen menni. De ha aggódsz és bizonytalan vagy, menj el egy másik dokihoz, akár sztk-s vagy magán, hogy egy uh-t csináljon, pl ahogy az előttem szóló írta, a 8. héten.

De a terhesség alatt ez lesz. a 12. heti után majd csak a 18. heti lesz, az után meg a 28 vagy 32. heti uh.

Gratulálok és vigyázz magatokra!

38 hetes pocis

2009. szept. 24. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem még 9 hetesen volt közte egy. azért az tény, hogy első 12 hétben bármi történhet, de azért jó lenne a szívműködését meghallgatni.

Szerintem, ha van lehetőséged keress fel egy másik dokit.

2009. szept. 24. 11:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok, hogy nem viszem túlzásba az aggódást. Azért merült fel bennem a kérdés, mert nagyon sokan írták itt, hogy mivel 6. héten nem volt szívhang, vissza kellett menniük 1-2 hét múlva. Úgy döntöttem, hogy megnézetem egy egy másik magándokinál, nyugodtabb leszek.
2009. szept. 24. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp keress másik dokit,mert a kiskönyvet ki kellene kapnod,és azt csak akkor adják,ha már hallható szivhang.
2009. szept. 24. 12:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért mondta ezt mert megvannak a protokoll szerinti uh-k hetek szerint:

0.uh-6.hét körül

1. 12.hét

2. 18-20.hét között

3. 28-32.hét között

4. 36-38.hét között

Minél előrébb tartasz a terhességben, annál többet kell várni a két uh között.

39hetes pocis

2009. szept. 24. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!