Tényleg annyit kell várnom? 6 hetesen voltam ultrahangon, a doki azt mondta, a 12. héten keressem újra.
Azt mondta a dokim, hogy még annyira pici -szívhang sem volt gondolom, de erről nem volt szó-, és hogy az első 12 hétben ugye bármi megtörténhet. Következő találkozásunk 11-12 hetesen legyen meg, addig meglátjuk.
Nem az első terhességem, de akkor is, nekem ez elég hosszú idő bizonytalanságban. Tényleg várnom kell addig?
Lehet volt szívműködés és ezért mondta, mert akkor tényleg ráér csak 12 hetesen menni. De ha aggódsz és bizonytalan vagy, menj el egy másik dokihoz, akár sztk-s vagy magán, hogy egy uh-t csináljon, pl ahogy az előttem szóló írta, a 8. héten.
De a terhesség alatt ez lesz. a 12. heti után majd csak a 18. heti lesz, az után meg a 28 vagy 32. heti uh.
Gratulálok és vigyázz magatokra!
38 hetes pocis
Nekem még 9 hetesen volt közte egy. azért az tény, hogy első 12 hétben bármi történhet, de azért jó lenne a szívműködését meghallgatni.
Szerintem, ha van lehetőséged keress fel egy másik dokit.
Azért mondta ezt mert megvannak a protokoll szerinti uh-k hetek szerint:
0.uh-6.hét körül
1. 12.hét
2. 18-20.hét között
3. 28-32.hét között
4. 36-38.hét között
Minél előrébb tartasz a terhességben, annál többet kell várni a két uh között.
39hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!