Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg rossz anya leszek? 22...

Tényleg rossz anya leszek? 22 hetes első babás kismama vagyok.

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy én kisfiút szerettem volna, de kislány lesz. Semmi pénzért nem cserélném el, ne értsétek félre, imádom már most. De olyan lelkiismeret furdalásom van. Egyszerűen nem tudom magam lányos anyukaként elképzelni. Ezt elmondtam a férjemnek és szerinte: "milyen anya vagy te? ". Pedig kinek mondtam volna el, ha nem neki? Imádom a Kicsinket, a kis képét (uh) tegnap szépen bekereteztem és kiraktam : ) Biztos ha megszületik jobban beleélem majd magam. Más is volt így?
2009. szept. 24. 10:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mi kislányt szerettünk volna nagyon,de kisfiú lesz,és nagyon örülünk,persze hazudnék ha azt mondanám,h nem voltam csalódott,sajnos még a 20.heti u.h.után pityeregtem is.

Hamar túltettem magam,h nem tudok cuki kis rózsaszín cuccokat venni..

A 25.heti u.h megláttam a kisfiamat,aki egy gyönyörű kis csoda,pont úgy néz ki mint az apukája,ami persze nagy vágyam is volt,ha kisfiam lesz akkor rá hasonlítson,úgyhogy ez az álmom teljesült.

Majd a következő baba kislány,neked meg kisfiú lesz,és egy biztos az anyai szív nem tud egy gyereket sem jobban szeretni a másiknál,ezen nem kell aggódni.

2009. szept. 24. 12:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,én csak javasolni tudom a 4d u.h.,már akkor bele tudod magad élni,mert meglátod,csak várj vele még egy pár hetet.Sztem a 25-28 héten érdemes menni.
2009. szept. 24. 12:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Voltunk 4D-n, ott mondták tuti lányra. Genetikai oka is volt hogy hamar mentünk. Tényleg nagyon cuki volt.
2009. szept. 24. 12:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Én világéletemben lányt szerettem volna, és van egy gyönyörű 13 hós fiam:D

Mikor az orvos 12 hetesen mutatta a zacsit, muszáj volt elhinnem, de tényleg az utolsó percekig azt gondoltam, hátha mégis... Pedig voltunk 4D-s UH-on is, és ott is csak a fütyijét mutogatta, az arcocskájáról egy kép sikerült, olyan volt, mintha mutatná, h tessék anya, látod, fiú vagyok:)

Imádom vagányul öltöztetni, igazi kispasisnak, de nemrég jutott eszembe, h már nem a lányruháknál kezdem a nézelődést, olyan 9-10 hós volt, mikor még a rózsaszín pólócskáknál megálltam, és ábrándoztam. Ma már nem:) Egyébként kiscicámnak, Mircikémnek hívom, ami a párom szerint lányos megszólítás. Viszont hosszú, göndör haja van, és úgy átmelegszik a szívem, mikor mondják, h simán olyan gyönyörű, lánynak is beillene:)

Viszont nem tudnám már elképzelni, h ne egy újabb autót, mozdonyt vegyek neki, a lányos játékok egyébként is borzalmasak. Megértelek, nehéz elszakadni attól a gyerektől, akit a fejedben elképzeltél, de hidd el, amúgy is érnek majd meglepetések, nem csak a neme ilyen. Teljesen másképp képzeltem az életünket, hármasban, másmilyen természetnek gondoltam, szóval nem a neme a meghatározó, a léte miatt fogsz kötődni hozzá, és semmilyen más nemű gyerek nem fogja kilökni a szívedből. Ők is tanítanak miket, elfogadásra, akkor is szeretem, ha épp ellenkezik velem, ha végképp nem tudom meggyőzni arról, h márpedig a macskakaját nem esszük meg, mikor úgy érzem, h direkt idegesíteni akar. Mert ilyen is lesz:) Így is fogsz érezni, és akkor majd eszedbe sem jut, h bárcsak fiú/lány lett volna, hanem az, a h a büdös kölke megint rosszalkodik:)

Jó hosszú lére eresztettem, nem így szándékoztam, csak közben i sertepertélt a lábamnál, és akárhányszor ránéztem, elolvadtam:) Függetlenül attól, h állandóan a dvd írót nyitogatja, és hogy kb ezerszer nyúlt a billentyűzetbe:D

2009. szept. 24. 13:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, imádni fogod azt a kislányt! Csak már beleélted magad egy kisfiúba, de amint meglátod szülés után, eszedbe se fog jutni,h. fiút akartál, úgy bele fogsz szeretni!

Én világ életemben fiút szerettem volna, aztán amikor a doki azt mondta, lány lesz, nagyon csalódott voltam. Bele is törődtem, így amikor 4D-n kiderült,h. kukacos, majdnem leájultam örömömben az ágyról...

Nyugodj meg, ne idegeskedj ezen, biztosan nagyon jó lányos anyuka leszel, csak egy kis időre van szükséged! :)

2009. szept. 24. 14:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem leszel rossz anya! Még nagyon az elején vagy, óriásit fog ez még változni. Én elsőre kislányt szerettem volna nagyon. Fiam lett, mondtam nem baj, majd a második lány lesz. Hát nem lett. A második is fiú. gondolhatod mit éreztem. Az uh-ról sírva jöttem ki, nem tehettem róla, annyira szerettem volna, ha kislány. De ahogy múlik az idő rájössz, hogy teljesen mindegy! Amikor az első fiam megszületett irigykedve néztem a lányos anyákat. Most úgy vagyok vele, hogy elmondani nem tudom milyen szeretetet érzek iránta. Pedig nagyon fiúellenes voltam. És most jön ugye a második fiúnk. Először próbáltam meggyőzni magam, hogy milyen jó, hogy ő is fiú. Nem ment. A meggyőzés itt nem működik. Viszont az idő múlásával az anyai ösztön erősebb lesz mindennél és már nagyon várom a második pici fiamat, alig várom, hogy végre magamhoz ölelhessem, kívácsi vagyok milyen lesz.... És egyszer talán lesz egy lányom is. :)
2009. szept. 25. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!