Szerintetek meg érti majd a doki holnap hogy nem tudok befeküdni mert nem tudom kire hagyni a 3 éves kislányom?
Figyelt kérdés
Házi orvos beküldött abelgyogyászatra mert magasabb a vérnyomásom mint kéne hogy legyen. Ha be akar fektetni akkor nem tudom kire hagyni mert mindenki dolgozik és ilyen hirtelen nem tud senki egy hét szabadságra menni. Szerintetek meg érti, vagy mint tegyek?2013. ápr. 16. 15:12
11/15 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat. Egy picit megnyugodtam de még mindig fél hogy valami baj lesz vagy bent kell maradnom. De csak nem, bizok benne hogy nem. Mert én sem tudnám meg oldani sehogy, a párom a tesom anyu mindenki dolgozik.
2013. ápr. 16. 16:21
12/15 anonim válasza:
attol is fugg h alapjaraton mennyi szokott lenni a vernyomasod. Sogornomnek is magas volt a vernyomasa, de neki alapjaraton is magas volt, es nem fektettek be, adtak neki gyogyszert ra, es figyelnie kellett h mennyi a vernyomasa. Nekem mindig is alacsony volt es a terhesseg alatt meg alacsonyabb 100/60-70 korul mozgott, az utolso heten felment 140/90-re engem azonnal bekuldtek a korhazba megfigyelesre es meginditottak a szulest. Nekem a dokim mondta h az ertek nem veszesen magas csak nekem, mert nekem eleve alacsony volt egesz terhesseg alatt, sot alapjaraton is alacsony.
13/15 A kérdező kommentje:
Nekem alapjáraton is 130 körül van. Majd meg látjuk holnap de remélem hogy csak gyogyszert ir és jöhetek is haza.
2013. ápr. 16. 17:36
14/15 anonim válasza:
Szia! Mi volt? Befektettek? Vagy hazaengedtek?
15/15 A kérdező kommentje:
Ma hazajöhettem de hétfön vissza kell mennem befeküdni. 5 nap haladékot kaptam hogy el tudjam intézni a gyerek felügyeletet.
2013. ápr. 17. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!