36 cn eseten hogyan szamoljak a szules varhato idejet?
Marc. 17en volt az utolso menszi elso napja. Ha most teherbeestem(ami a gorbem szerint elegge arra mutat), akkor honnan fogjak szamolni a 40 hetet?
Neztem a nete kalkulatorokat, de az osszes azt irja, hogy 4 hetes+x napos terhes vagyok, ami azert kizart szerintem. Persze a menszi szerint annyi, de ugye a cn napok tobbek, mint a normalis 28 napos ciklusban.
szoval most akkor kb. 2 hetes+x napos lehetek, ami ugye meg lenyegeben nem is terhesseg?
A dec.22i idoponthoz azt az 1-2 hetet adjam hozza?
Nekem márc. 13.-án jött meg utoljára,átlagosan 31 nappal számolom a ciklusomat.
Ma vagyok 4hét+6napos terhes. A kalkulátor szerint dec.21-re vagyok kiírva.
Az utolsó menstruáció első napjától számított eredmény a mérvadó minden esetben.
A cn száma szerintem nem befolyásolja a kiírt időpontot,mivel a teherbeesés pillanatól kezdve nincs már úgymond ciklusod.Legalábbis én így gondolom....
Az utolsó menstruáció első napját fogják alapul venni, és később módosíthatják a szülés várható időpontját az ultrahangon mért méretek alapján (a 12. hétig bezárólag)
Ezt majd ne győzd mondogatni az orvosnak, ha esetleg odáig juttok, hogy be akarnák indítani feleslegesen a szülést.
A lanyom s.csaszarral szuletett. Igy a kov.szules programozott lesz. Viszont gondolom nem mindegy, hogy 36 vagy 38 hetesen csaszaroznak meg.
Azert irom ezt a ket hetet, mert karacsonyra esek papirforma szerint. Ilyenkor pedig mindenkit igyekeznek letudni vagy attolni a kov.evre.
nagyon nem ugy fogják számolni menszi szerint!
Én most vagyok 20+2 napos kismama elvileg aug 25 re irtak ki 16+1 napon le vették az afp-t aMi alacsony lett el kellett mennem genetikára ot meg állapitoták 1 hétel kisebb a lányom igy át tették szept 1 re az idöpontot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!