Sajttorta kérdése:
Hirtelen magas pulzus mitől van?
Figyelt kérdés
2 napja időnként csak úgy felugrik a pulzusom 120-125-re és nagyon kellemetlen, mert kicsit szorít a mellkasom, nehezebben kapok levegőt és érzem ahogy ver a szivem. Kezdjek aggódni vagy terhesség alatt ez normális? A vérnyomásom pedig mindig alacsony. Valakinél volt hasonló tapasztalat? 25hkm2013. ápr. 16. 11:47
1/4 anonim válasza:
Terhesség alatt normális a magas pulzusszám, terheled a szervezetedet, plusz kilókat cipelsz, hamarabb elfáradsz, stb.
Nekem sem volt 100 alatt a pulzusom, mióta a babát várom, a vérnyomásom pedig olyan 110/60 körül mozog, van, hogy alacsonyabb. Amíg a vérnyomásod rendben, addig ne aggódj, nincs baj.
2/4 Ágh Ferenc válasza:
Talán a mostani hirtelen időjárásváltozás is rátesz, mindenesetre, ha elhúzódik jó lenne , ha orvos is látna, mert lehetséges egy stressz is , ami eszedbe sem jut, de a te állapotodban okozhat gondot!
3/4 A kérdező kommentje:
1 hete voltam belgyógyászaton, mindent rendben találtak csak a vérnyomásom alacsony. Az még nem is zavar de ez a hirtelen semmiből jövő magas pulzus kicsit aggaszt, eddig nem volt ilyen problémám. :(
2013. ápr. 16. 12:00
4/4 anonim válasza:
Nekem is néha felugrik, volt h 150 volt!De ez csak egyszer volt!Általában 100 és 90 közt van!Nekem azt mondták ez még normális, mert több vér van az ember szervezetébe többet dolgozik a szív is!De ha megyek EKGra azért rákérdezek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!