Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit lehet napon a poci?

Mennyit lehet napon a poci?

Figyelt kérdés
Jó lenne egy kis szín, mert hófehér vagyok és a pattanásoknak is jót tenne egy kis napsugár. Szoliba nem merek menni, de mi a helyzet a napozással? 28hetes
2013. ápr. 15. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy kismamáknak javallott kerülni a direkt napsugárzást a nyári időszakban. (Persze nem lehet kikerülni, de igyekezni kell, hogy ne punnyadjunk kinn naphosszat) Szerintem, kora reggel, vagy késő délután, jó fajta napkrémmel felszerelkezve napi 5-10 perc nem árthat. De így látatlanban nem merem biztosra mondani, hiszen ez sok minden függvénye. Én például nagyon világos bőrű vagyok, sok anyajegyem van, könnyen leégek, így nekem se babásan, se anélkül nem javasolt napozni, max. árnyékban, jól bekenve, elfedve magam, amennyire lehet, mert 10 perc alatt szénné égek a napon. Szóval ezt lehet, hogy jobb lenne a háziorvosodtól megkérdezni. :)
2013. ápr. 15. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Én elvileg nyár közepén fogok szülni, és az a tervem, hogy a nagy hőségben a fák alatt fogok napozni :) Árnyékban is lehet barnulni, és kellemesebb is mint a napon pörkölődni.

Én azt olvastam, hogy a babát nem szabad nagyon melegíteni, de az árnyék az jó hely a nagy melegben.

2013. ápr. 16. 02:16
 3/3 anonim ***** válasza:
semennyit
2013. ápr. 16. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!