Volt valakinek valamilyen előjele hogy ebből pár napon belül szülés lesz?
Semmi. Terminustúllépésben voltam, és két hidegfront, egy melegfront és egy telihold is volt akkor egy hét alatt. Semmi nem történt.
Szülés napján már nem mocorgott olyan intenzíven a babám. Reggel voltam NST-n, ahol egy mozgást sem produkált, ekkor már tudtam, hogy valami "történni fog". 2 óra múlva elfolyt a magzatvíz... 40+6 hetesen szültem (másnap indítottak volna)
Nekem semmi, előző nap baráti társaság volt nálunk még két hetem volt a szülésig, pattogtam körülöttük sokáig dumáltunk. Reggel doki- de még itt sem gondoltam semmire. Hazaértünk a dokitól pihentem egy kicsit, és dél körül jött egy nagyon nagyon furcsa és elég erős görcs a derekamba. Fura volt.
Utána sokáig semmi, még volt néhány ilyen, akkor csak bementünk a kórházba, hogy ez most mi? Már irányítottak is a szülőszobára és kb 2óra mulva már megvolt a baba. Küldtem az sms-t a tegnapi barátoknak- és csk jöttek a válaszok, hogy ne szívassam már őket...
Nekem semmi előjel nem volt- és nagyon könnyű gyors szülésem volt.
nekem a nyákdugó (ha az volt, színtelen) előtte 1 héttel ment el, viszont szerintem nem az összes..
megvizsgáltak, semmi, nyugi.
aztán aznap ez már tuti a nyákdugó volt (véres) és 2 bő ujjnyival hazaengedtek a kórházból..no comment.
a szülés előtti héten nagyon bedagadt a lábam.
és mintha a hasam is lejjebb ment volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!