érdekelne az, mennyire lex vészes a szülés? Nem szültem még és sok a félelmem. Félek a tűtől. A beöntéstől. és ráadásul külföldön szülök, így nem tudom a légzést meg ilyeneket! ha valakinek van valamilyen ötlete kérem írjon!
Szia.
Ne félj!!!!
Ezt komolyan mondom, ha félsz sokkal nagyobb fájdalomnak éled majd meg mint amilyen valójában lesz. A tű- nem biztos hogy lesz rá szükség. Ha igen nem fogod észre venni, mert nem azzal leszel elfoglalva. A beöntés-nem fájdalmas, nem rossz.
A szülés, nagyon kellemesen tud eltelni, ha ráhangolódol. komolyan. Én azt csináltam, hogy amokor jött a fájás, csak és kizárólag rá gondoltam mint egy dologra, és próbáltam "bezárni" mintha egy dobozba tenném, és eltüntetni. Ez olyan jól sikerült, hogy nem volt a vége fele sem olyan nehéz. Ha nem figyeltem oda, akkor viszont fájt. Migrénem szokott lenni akkor tanultam meg ezt a módszert. És csakis kizárólag magadra gondolj és a babára, közhelynek tűnik, de akkor hidd el sok erőt add. Én gondolatban beszéltem hozzá, hogyan haladjon, forogjon, bevált. Második babámnál 20 perc alatt megszültem, előtte 1 hónappal homeopátiáztam.
Én imádtam szülni, fantasztikus dolog.
Könnyű szülést, és gondolj sokat pozitívan rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!