Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A hüvelygomba milyen hatással...

A hüvelygomba milyen hatással van a babára terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Én márc 25-én voltam afp és vizelet vizsgálaton ma kellett vissza menni az eredményért és a vizelet nem lett jó gomba + stb az orvos megvizsgált és azt mondta hüvelygomba fertőzés írt fel kúpot és kenőcsöt és most azt szeretném tudni hogy ez azért 3 hétig kezeletlen volt árthat e a babámnak?vagy milyen következményei vannak?És csak május 13-án kell mennem vizsgálatra!
2013. ápr. 15. 14:24
 1/1 anonim ***** válasza:
gyorsan kezd el kezelni, nem kell görcsölni, ha huzamosabb ideig gombás vagy, árthat, de 3 hét még nem gáz. Nekem is sokszor volt, szinte az egész terhességem alatt kezelgetnem kellett, egyél kevesebb cukrot, liszteset meg élesztőset, az belsőleg segít (tényleg, nem csak legenda), és amilyen gyorsan tudod, kezeld ki. A védőnő szerint sokszor tünetmentesen is fennáll a gomba (nem viszket), szóval sokkal többen érintettek, mint akiket vizsgálnak rá. Ha sokáig kezeletlen, felkúszik a fertőzés a méhnyakon, és okozhat gondot, de még bőven időben vagy, nyugi!!
2013. ápr. 15. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!