Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalt anyukák, a fodrászn...

Tapasztalt anyukák, a fodrásznál mire kell figyelni?

Figyelt kérdés
11 hetes leszek az esküvőnkön. Nem lesz festés, ez biztos, de nem tudom, pl. milyen hatással lehet egy órás búra alatt ülés a babára? Mire kell ilyenkor jobban ügyelni?
2013. ápr. 15. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
semmilyen hatással:) sőt, festethetsz is, ha akarsz. ha meleged van, szállj ki kicsit, kérd meg, esetleg nyissanak ablakot, ennyi kb.
2013. ápr. 15. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmilyen hatással nem lesz a babára, ha egy órát a búra alatt ülsz. Nekem festve is volt. Sőt, most vagyok 10 hetes, hajamon a festék. Nem lesz ettől semmi baja.
2013. ápr. 15. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Semmilyen hatással nem lesz rá, festethetsz is, ott is csak az a lényeg,hogy jól szellőző helyiségben tegyétek!

Egy kétgyermekes fodrász!

2013. ápr. 15. 11:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)))
2013. ápr. 15. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!A búra alatt űlj addig mìg jó a közérzeted tőle. A hajfestésről röviden annyi,hogy nem maga festék-bőr kontakt a aprobléma,hanem a festékből felszabaduló ammóniagőz amit közvetlenül beszipákolunk és megy a babóhoz.Az első12-hétben ez azért nem javasolt,mert még a pici nem elég védett ugyanis a 12. -hétben alakul ki teljesen a magzatvìz és az Ő kis "rendszere" ami megvédi odabenn.:)

Sok boldogságot és jó babaváràst

28-hós kislány és egy 9-hetes pocaklakó /egyébként mesterfodràsz/ anyukája ;)

2013. ápr. 16. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!