Kedvenc babakocsid?
Figyelt kérdés
Keresem a megfelelő babakocsit:) Érdekelne, Ti milyen márkát vettetek, bevált-e vagy már adnátok el inkább...? Mit vettetek hozzá? Mózeskosár részét kihasználjátok? Nekem ikres kell, de gondolom elég kevesen vagytok, de már a márkák tengerében is elvesztem:) Köszi, várok minden választ!2013. ápr. 15. 10:30
11/17 A kérdező kommentje:
az ABC Design nálam is versenyben van:) a másikkal, amit írtatok, az a baj, hogy a link alapján egymás melletti, sajnos azt nem tudjuk használni rendesen, de rákeresek, biztos van belőle más milyen? egyébként használtat keresek, ha megvan a tökéletes példány, nem mindegy, hogy 300 vagy 140e :(
2013. ápr. 17. 08:41
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
Én csak annyit tudok hozzátenni, hogy a mózes részt sohasohasoha nem használtam (de nekem egyedül van a lányom), ikres anyuka ismerősöm sem, nekik maxi cosi volt, a hordozókat tették rá mindig. :) A bugaboo meg tényleg szuper.
14/17 A kérdező kommentje:
igen, a mózes nagy kérdés nálam is:)
2013. ápr. 17. 15:15
15/17 anonim válasza:
HILUX ANMAR,ha mégegyszer szülnék (ami nem valo szinű) akkor tuti újra ezt venném.imádtuk az elejétől a babakocsizás végéig.télen és nyáron is használhato és jól kezelhető babakocsi!imádtam
16/17 anonim válasza:
Peg Perego Uno a kedvencem. Semmit sem vettem hozzá, hordozóm és gyerekülésem volt a lányomtól. Nekem ez a tökéletes babakocsi újszülöttkortól. Sportkocsiban pedig a Chicco Ponne, és utódja a Simplicity (5 kg és nagyon kényelmes, egy mozdulttal nyitható-zárható). Mózest utálom, olyat nem akartam 3 hónapért.
17/17 anonim válasza:
Nekünk tesókocsi tapasztalatunk van, ikreim nincsenek, de csakis az egymás mögöttit választanám, az egymás mellettivel a legtöbb boltba, tömegközlekedési eszközre stb. nem férsz be.
A Peg Perego Duette kocsik nagyon jók, a mózes is, a sportrész is két irányból rátehető a vázra, úgy fordítod, ahogy neked tetszik.
Amúgy a német márkákat választanám elsősorban, egyes kocsiból nekem is nagy kedvencem a Bergon, könnyű sportkocsiból (utazáshoz használjuk leginkább) pedig a Hauck.
Volt Pierre Cardin kocsink még az első babónál, de azt nagyon megbántam. Klassz kocsi, sokat tud, de nagyon pici, három hónaposan már nem akart benne elférni a gyerkőc. Ugyanez a helyzet a Chicco márkával. Vannak szuper típusai, bírja is a strapát, de kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!