Kedvenc babakocsid?

Figyelt kérdés
Keresem a megfelelő babakocsit:) Érdekelne, Ti milyen márkát vettetek, bevált-e vagy már adnátok el inkább...? Mit vettetek hozzá? Mózeskosár részét kihasználjátok? Nekem ikres kell, de gondolom elég kevesen vagytok, de már a márkák tengerében is elvesztem:) Köszi, várok minden választ!
2013. ápr. 15. 10:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Az én kedvencem a bergon q12. Nagyon tetszik. :) Raf-polunk van, de legszívesebben kidobnám a kukába...

Nem tudom mennyi pénzetek lenne rá, de kinézetre ikres kocsi közül a tako duo jumper nekem bejön. Csak drága.

2013. ápr. 15. 10:35
 2/17 A kérdező kommentje:

ez mér árban simán belefér, ha esetleg járnak erre ikresek, vagy te is az vagy, még annyit kérdeznék, az egymás melletti vagy egymás mögötti a jobb?

köszi amúgy, megnéztem, és tényleg jó, el is mentem:)

2013. ápr. 15. 10:40
 3/17 anonim ***** válasza:
Nekünk 1.5 évesek az ikrek , mi elöszőr egy Bergon babakocsit vettem , de nagyon nehéz volt , így mindenképpen akartam valami könnyűt , ami hasonló nagy , és gyorsan tudok vele közlekedni . Én itt Budapesten láttam egy csajnál , egy olyan ikerbabakocsit ami tök könnyűnek tűnt , és mondtam hogy nekem ilyen kell, akkor voltak a lányok 2 hósak ! Így került hozzánk Jane Twin Two ! Nagyon szerettem ,én ezt ajánlom neked , van hozzá mózeskosár , amibe kényelmesen tudnak aludni a gyerekek , a sport rész is dönthető , és több irányba rátehető , van úgy hogy egymás szembe vannak a gyerekek és menet iránnyal előre ! Én nagyon szerettem nagyon könnyű, mi ma már egy sport iker babakocsit használunk , de ha nagyobb sétákra megyünk akkor ezt viszük :) Van hasonló ilyen kocsi a Camnak is de az nem ennyire jó !
2013. ápr. 15. 10:48
 4/17 A kérdező kommentje:
juj, nagyon köszi, hogy írtál, tegnap ezt néztem pont, de vélemény hiányában sok mindent nem tudtam róla gondolni hirtelen:) köszi köszi:)
2013. ápr. 15. 10:50
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ikres, csak sok kocsit megnéztem. :) Szerintem az egymás melletti jobb, de viszont az szélesebb is. :)
2013. ápr. 15. 10:58
 6/17 anonim ***** válasza:

3.válaszoló vagyok !

Egyeltalán nem jobb , az egymás melletti , sehova nem férsz be , a járdán is alig fértem el . Ez sokkal jobb ! Örülök hogy segíthettem ha bármi kérdés van csak írj !

2013. ápr. 15. 11:07
 7/17 A kérdező kommentje:
én is már erre szavazok, nagyon tetszik amúgy az egymás melletti alapvetően, nagyon édesek, de sajnos nem tűnik praktikusnak:(
2013. ápr. 15. 11:10
 8/17 anonim ***** válasza:

A legtutibb iker kocsi

Bugaboo donkey ennél jobb kocsi nincs!!!

http://www.youtube.com/watch?v=k3xOrYi_HAU

2013. ápr. 15. 14:04
 9/17 anonim ***** válasza:

ha ha lennének ikreim akkor ezt venném :)

http://www.youtube.com/watch?v=5yZlObyQ-oI

2013. ápr. 17. 07:09
 10/17 anonim ***** válasza:

Egyet kell értenem a bugaboo-nal jobb kocsi nincsen, és iszonyat drága. Ennek a súlya nagyon kevés, a két kocsisnak annyi a súlya mint egy normál babakocsinak.

Amit még nézegettem a britax römer b-dual kocsit.

2013. ápr. 17. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!