Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyit fizet a magán...

Ki mennyit fizet a magán orvosának 1 alkalomért?

Figyelt kérdés
Mi van benne? Vizsgálat és uh?
2013. ápr. 14. 17:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
3 ezer forintot kér a dokim, de nincs uh-ja. Az árban van vizeletellenőrzés, vérnyomásmérés, testsúlymérés, manuális vizsgálat, magzati szívhang ellenőrzés. Uh-t a kórházban csinál, akkorra ad időpontot, amikor ő rendel, és ott nem fogad el pénzt. A szülésre nem mond külön árat, annyit ad az ember, amennyit gondol.
2013. ápr. 14. 17:46
 2/27 anonim ***** válasza:
11%
Semmiért nem kér pénzt!!!A szülésre sincs ára!30 ezret adok neki,ha megszülök.
2013. ápr. 14. 17:48
 3/27 anonim ***** válasza:
22%
Jah 2-es vagyok.Minden benne van UH vizelet,vérnyomás,szivhang
2013. ápr. 14. 17:49
 4/27 A kérdező kommentje:
Utolsó a magánrendelésén nem kér pénzt?
2013. ápr. 14. 17:54
 5/27 anonim ***** válasza:
83%

2! Nyilvan nem maganorvoshoz jarsz, mert az boztosan nem ingyenes. Csak azt nem ertem, minek valaszoltal, hiszen a kerdes nem neked szol...

Kerdezo, nekem 8e, vizsgalat, ultrahang es beszelgetes - alkalmankent minimum fel orat szan ram.

2013. ápr. 14. 17:54
 6/27 anonim ***** válasza:
9 ezer a vizsgálat és ultrahang
2013. ápr. 14. 17:57
 7/27 anonim ***** válasza:
6%

Milyen kedves emberek vannak itt ma:)

Nem nem kér pénzt!!!És ne mondd meg nekem kinek mit válaszoljakkkkkkkkk!!!!!!

2013. ápr. 14. 17:57
 8/27 anonim ***** válasza:
7 ezer Ft. Manuális vizsgálat és megbeszélés volt az árban, szükség esetén receptírás, a terhesség vége felé szívhang hallgatás (sajnos mindig volt mit megbeszélni, már túlvagyok rajta). Az ultrahangot a kórházban csinálta, ott nem adtam neki külön pénzt. A magánrendelésen kívül nem kért pénzt, annyit adtam, amennyit gondoltam a szülésért.
2013. ápr. 14. 17:59
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de kis erzekeny vagy. :) Meg meg buta is es be akarsz etetni itt mindenkit. :) Nincs olyan orvos, aki maganrendelesen ne kere penzt. Vagy megadnad a nevet es a telefonszamat? Akar privatban is johet. :)
2013. ápr. 14. 17:59
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ez nagyon életszerű, hogy valaki magánrendelésen nem kér a betegektől pénzt.
2013. ápr. 14. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!