Májbetegség kialakulása terhesség alatt?
Szia! Nekem is voltak hasonló panaszaim, főleg a terhesség végén. Igaza van a férjednek, rendeződnek bent a szervek, beszorulhat a levegő...néha már annyira fájt, hogy lépni sem tudtam. Ha a májaddal van baj, azt a vérvételek alkalmával rögtön kimutatják, és gyanús, hogy viszkető kiütéseid is lennének.
További boldog babavárást!
Szia!Én 20 hetes vagyok, és hasonló problémával küzdök, mint Te. Én is attól félek, hogy a májammal vagy az epémmel van gond, már elolvastam mindent itt a neten, bár nem kellett volna, csak felidegesíti az embert.
Én is pár napja érzek egy szinte állandó tompa fájdalmat, szúrást a jobb bordaívemnél,(csak ha fekszem, akkor jobb) de néha már a bal oldalinál is, olyan mintha feszülne. Nem tudom mitől lehet, nekem is rohamosan nő a hasam, remélem, csak ez a "gond" .
Mindenesetre holnapután bejelentkeztem egy hasi ultrahangra, meg vérvételre is, hogy kizárjuk a terhességi epepangást. Bár úgy tudom, az erős viszketéssel jár, azt szerencsére nem érzem. Én elkezdtem szedni megelőzésképpen az articsóka-máriatövis kapszulát, állítólag az jó a májra-epére, orvos nem tiltotta, ha gondolod próbáld ki. Majd írok, mi volt az ultrahangon. Addig is kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!