Terhesség alatt fejjem a cicim?
Figyelt kérdés
Még van 3 hetem a kiírt időpontig, de nagyon tele van a mellem. Szinte folyton folyik. Érdemes lenne már most fejni és fagyasztani?2013. ápr. 13. 18:15
1/6 anonim válasza:
hát azért azt nem hiszem hogy rendes tejed lenne.
vagy igen?? szerintem ez még csak Colostrum.
és nincs tele,nekem is csöpögött folyton tettem be melltartó betétet,a cicid a hormonoktól és a terhességtől van megduzzadva megtelve,
majd szülés utáni 2-3 napban indul meg a tejelválasztás,addig csak előtej van,!
2/6 anonim válasza:
Ne fejjed,először is azért mert beindithatja a szülést,másodjára meg azért mert a babádnak szüksége van a kolosztrumra.
3/6 anonim válasza:
Semmiképp ne!
Használj melltartóbetétet.
4/6 anonim válasza:
Isten ments!Az még csak előtej,és az elengedhetetlen a babának,ha kijön!:) 36+5hkm
5/6 anonim válasza:
szülés előtt semmiképpen nem szabad fejni!!!Nekem is állandóan csöpögött a tejem,éjjel-nappal melltartóban aludtam,benne volt mindig a melltartóbetét.A fejés méhösszehúzódásokat vált ki,megindítva esetleg a szülést,illetve a babának tényleg szükésge lesz születése után az előtejre!!!Én is azt hittem,hogy na mennyi tejem van,aztán szülés után 3.napon bedurrant mindkét cicim,amikor bbelövellt a tej..na akkor kellett fejni,mert akkor volt csak igazán tele!! :-)További boldog babavárást és könnyű szülést!!!
6/6 anonim válasza:
Nem szabad ilyenkor fejni, ha nagyon úgy érzed, hogy tele van az szerintem inkább, mert nem sokára megszületik majd a pici. A Colostrum miatt nehogy fejjél. Ezek a hormon amik feszítik nem a tej. Folyni ha folyik még annyit megpróbálhatsz, hogy teszel betét és egy szivacsos melltartót. Nekem annyira folyt, hogy nem volt a elég a betét, és jó volt a szivacsos melltartó, mert ha éreztem, hogy gáz van még volt egy réteg:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!