Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baja a babának? Ilyen...

Lehet baja a babának? Ilyen problémával kihez forduljak?

Figyelt kérdés
Nem először van hajnalban spontán orgazmusom. Olyankor a hasam begörcsöl. 6 hetes vagyok még csak. Ezt az állapotot nem tudom megakadályozni, mégis ijesztő nagyon. A görcs kb. fél percig tart, utána teljesen elmúlik, csak a "heléyt" érzem.
2009. szept. 23. 11:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem szexeltem, aludtam.... és nem is lett volna baj, ha utána nem görcsölök be.

Egyébként egész nap nem volt semmi görcs, se barna, se véres folyás. :)

2009. szept. 23. 18:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak velem is megtörténne :)
2009. okt. 2. 14:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne is mondd... Mi sem szexelünk, mert már volt egy vetélésem, és napközben nem is kívánom, semmi baj nincs ezzel így, de éjszaka már kétnaponta előjön, mondjuk, hála Isten, én nem görcsölök utána, csak simán felébredek, hogy hűha..., mi történt... :)

Nyugi, ha ninc sbarnázás, akkor semmi gond nincs! És gondolom, a görcs 1-2 percen belül elmúlik! Akkor nincs baj!

5+5 hetes kismama

2009. okt. 2. 15:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is rengetegszer éltem át orgazmust alvás közben, pedig csak sima álom volt. Volt, hogy egy éjjel 2x is! Volt, hogy várandósan, de volt, hogy anélkül! Szerencsére egyik fiamnak sincsen semmi baja, én meg élveztem az alvást!
2009. okt. 2. 15:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én meg azt hittem csak nekem van orgazmusom álmomban! :-)

Amúgy nekem már nagy terhesen ha kielégitett a párom, nagyon erősen bekeményedett a hasam, nem görcsölt de nagyon kellemetlen volt. Féltem, hogy baja lesz a picinek, de szerencsére semmi baj nem lett. Sőt én is azt hallottam, hogy a babának és épp oly kellemes, mint a mamának, na nem orgazmusa van, de hogy nagyon jó neki. Hogy hogyan jó azt nem tudom.

2009. okt. 2. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!