Mitől lehet ez? (milyen) Orvoshoz kell forduljak ezzel a problémával? Egyáltalán érdemes orvoshoz menni az én esetemben?
Kedves 23:51, ez a "hallgattál volna, bölcs maradtál volna" tipikus esete. Tudom, hogy nagy divat itt rögtön mindenre beírni, hogy magnéziumhiány. Az a baj, hogy szemmel láthatóan fogalmad sincs, mit jelent a "zsiger" szó. Milyen zsigerek vannak egy vádliban?
Azért kérdeztem az előbb, mert az Achilles-ín gyulladására gyanakodtam, annak lehet hasonló tünete, de ha oldalt is érződik, akkor másról van szó. (Izomcsoport több is van.)
Köszi a válaszokat.Megpróbálom pontosabban leírni, hátha úgy jobban tudtok segíteni. Tehát,amikor lépek ezt a fura érzést főleg az alsó lábszár külső oldalán érzem. Főleg az izmokban,de csak itt a külső részen, a csonttól 3-4 cm távolságra. Csináltam egy képet,ahol bejöltem,hol érzem pontosan. Előre is köszönöm!
Köszönöm a választ,s elnézést,ha tévesen vádlinak neveztem...
Kb. naponta 3-4szer fordul elő,de van olyan is,amikor egy hétig nem jön elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!