Melyik nev tetszik Nektek jobban? Hanga vagy Natasa?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 16:38
3/13 anonim válasza:
Nati mint becenév tetszik, de a Natasa nem,akkor inkább Natália. A Hanga elmegy, de hogy becézed?
4/13 anonim válasza:
Igazán egyik sem, viszont ha muszáj lenne ebből a kettőből választani akkor a Hanga!
5/13 anonim válasza:
Natasa! Kislányunk neve is ez lesz. :)
6/13 Lues válasza:
Nem akarlak megbántani, de egyik sem. A Hanga névről egy japán harcos jut az eszembe. Inkább a Natasa, de sok függ a vezetéknévtől is. Szerintem. :)
7/13 anonim válasza:
Hanga tetszik
Natasa nem tetszik
8/13 anonim válasza:
Hanga aranyos. Nem hiszem, hogy minden nevet becézni kellene, minek, ha alapból is rövid? Teljesen jó név mindkettő, de a Hanga nekem jobban tetszik.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat mindenkinek :) Igen, szerintem sem kell minden nevet becezni :)
2013. ápr. 12. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!