Csak én szenvedek terhesen a tünetektől és meg kéne játszanom hogy minden 100% rózsaszín?
3. baba, első kettővel viszonylag jól tűrtem a dolgokat, de most szó szerint minden tankönyvi tünet megtalált az aranyeren kívül. 5. héttől szagérzékenység hányinger hányás, kórházban is voltam 1 napot infúzión, ég a gyomrom, puffadok, folyamatosan fáj a gyomrom, gondoltam elmúlik 12 hét után, hát nem.
Azt imádom amikor mozog természetesen. De ezenkívül szó szerint a közérzetem pocsék reggel egy két órát még jól érzem magam, aztán szó szerint alig várom az estét hogy alhassak.
Akárki kérdezi hogy vagyok, és elmondom hogy röviden : c.rul úgy néz rám mintha azt mondtam volna megöltem anyámat vagy mindegy-
Anyósom szerint ez nem illendő és nem szabad így elhagyni magam meg úgy csinálni mintha én lennék az egyedüli terhes a földön. És el kell viselni meg stb.
Dehát mondjam azt hogy minden fantasztikus ha egyszer nem az? Én is furcsállom és sajnálom hogy ennyire rosszul viselem most dehát ez van.
Hát ez az :) Én is úgy vártam, mert szerettem terhes lenni erre tessék alig várom a végét pedig arra gondoltam na ezt a terhességet 100%ban kiélvezem járok majd jógára meg nem hagyom abba a mozgást sürgök forgok...na ja, meghalni sincs erőm.
Pedig ez az utolsó terhességem már szinte biztos szóval jó lett volna olya pozitivan megélni mint az első kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!