Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi 2 szál cigi mennyit árt...

Napi 2 szál cigi mennyit árt a babának?

Figyelt kérdés
Nem lehurrogásokat várok, hanem tapasztalatokat! Köszönöm! Volt, aki "csak" ennyit szívott? Volt valami baj, akár a szülésnél, akár később? Látszott a méhlepényen a cigizés?
2013. ápr. 11. 19:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 barátnőm végigdohányozta a terhességét, semmi baj nem volt.De egy ismerősömnek pedig nem fejlődött tőle a baba, ki is kellett venni, pici súllyal született,nem volt jó az áramlás.
2013. ápr. 11. 19:55
 2/13 anonim ***** válasza:
46%
Ne szégyelld kérdezd meg az orvost sajnos a függőség betegség. Biztos tud valamit ajánlani.
2013. ápr. 11. 19:56
 3/13 intrepid ***** válasza:
100%
Nézd, ha elég neked napi 2 szál, akkor megvagy te a cigi nélkül. Próbáld meg abbahagyni teljesen, most még motivációd is van rá.
2013. ápr. 11. 20:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmnek "csak" a párja dohányzott ott mellette, ritkán.

A kisfiúk asztmás. Hogy a cigifüst miatt vagy sem nem tudom, de az biztos hogy hót felesleges latolgatni mi lesz. Nem éri meg kockáztatni. Ez nem lehurrogás, csak én látok benne rációt.

2013. ápr. 11. 20:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Koraszülés és kis magzat lett édesanyámnál... tényleg nem éri meg kockáztatni, próbáld meg azt a kettőt is elhagyni, meglátod jobb lesz a lelkiismereted, hiszen tényleg csak ártasz vele és a szerencséeden múlik, hogy ha egészségesen születik. Nem jobb nem végig izgulni a terhességet??? Próbáld meg letenni, sikerülnie kell, hiszen a babádról van szó, tőled függ már mst az élete, az egészsége!!! ;-)
2013. ápr. 11. 20:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Rokonom rendszeres befulladt gyerekkorában.

Olyan szinten, hogy éjjel is állandó felügyelet kellett.

Ja és rettentő buta. Pedig senki sem buta a felmenői közül, szóval nagy valószínűséggel ez is a cigi.

Igazuk van a többieknek, ha elég 2 szál, akkor megvagy nélküle is. Egyébként miért nem próbálsz ki elektromos cigit? Lehet pont ezért válna be, mert elég a 2 :)

2013. ápr. 11. 20:27
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Elso lanyommal amig nem tudtam meg, hogy terhes vagyok, cigiztem. Amikor kiderult nem tudtam tobbet beleszivni, mert arra gondoltam, hogy o ott van es kemegy a fust...brrrr. Nekem ez segitett azota is, mar 7 eve ennek, neha-neha edzembe jut de mar siman lekuzdom. Szerintem art a babnak, ha tudod probald meg abbahagyni.

Sok sikert!

2013. ápr. 11. 22:00
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
Nem lehet megmondani, hogy mennyit árt. Lehet, h semmit, lehet, h beteg lesz a babád egész életében. Ha ezt meg mered kockáztatni, nem érdemled meg, h anya légy.
2013. ápr. 11. 22:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem ez szervezet függő. De nyilván nem véletlen mondják, hogy a dohányzás káros lehet a magzatra! Viszont az is igaz, hogy nem mindegy, hogy valaki 20,10 vagy 2 szál cigit szív el naponta! Azt ügye még nem tudták bebizonyítani, hogy hosszú távon (a már megszületett emberkére gondolok) milyen problémák vezethetőek vissza az anya által elfogyasztott cigarettára!

De hogy a kérdésedre visszakanyarodjak ;)

Nekem 3 ismerősöm s van akik dohányoztak a terhesség alatt. Az egyiknek 4 egészséges gyereke van, normál súllyal és időben születtek (szerintem mindegyik butuska, de én ezt a szülőkre vezetném vissza, szóval nem a dohányzásra fognám!). A másiknak 2 gyereke van, nos a második gyereknél be kellett indítani a szülést a méhlepény miatt, ezt az orvos szerint a dohányzás váltotta ki (amúgy ők okosak :) ). A harmadik ismerősömnél szintén nem volt semmi probléma! Egyébként ez a 3 ember 10-15 szálat (szerintem) elszívtak naponta! Én is erős dohányos vagyok, az első babámnál is letettem (ott 11 hónapig szülés után nem gyújtottam rá-eddig szoptattam-). Aztán ismét cigi :(, de SZERENCSÉRE most, hogy jön a tesó megint LE TUDTAM TENNI! De! Sokszor hiányzik....

Kitartást, jó babavárást!!!!

2013. ápr. 11. 22:29
 10/13 anonim ***** válasza:
sokat. nem most hanem késöbb nagy rá az esély hogy asztmás lesz vagy egyéb légúti problémái lesznek. Az baj ezzel, hogy lehet nem lesz abja lehet lesz, lehet ettől függetlenül lesz,de akkor majd hogy számolsz el a lelkiismereteddel, hogy tudod hogy lehet Te miattad szenved épp a gyerek???? Van ilyen ismerősöm, neki asztmás a gyerke ö sem sokat de cigizgetett, nem napi szinten, de heti többször. AMikor a gyerekének épp fulladásos rohama van (van hogy kórház a vége) mindig kiborul hogy lehet ez az ö gyenge jelleme miatt van. Mindig mondja hogy ne akarjuk megtudni milyen érzés az amikor azt látja szenvedni akit a legjobban szeret a világon. persze lehet amugy is asztmás lett volna a gyerek, de ezt nem tudhatja biztosan. Azóta szokott le egyébként végleg a cigiről amikor a fél éves babánál először jelentkeztek a tünetek. Már 10 éves múlt a gyerek, de azt mondja ezen a bűntudaton az idő nem segít.
2013. ápr. 11. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!