Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek azzal ártok a...

Szerintetek azzal ártok a babának ha néha elszívok 1 szál cigit? Nem minden nap!

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 12:30
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha már néhány napig bírod, nem kell az az egy szál sem.
2010. okt. 20. 12:33
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
igen, ártasz.
2010. okt. 20. 12:34
 3/7 anonim ***** válasza:

most erre mit??

ártasz persze de a környezeti ártalmak is károsak..

az egyikről TE döntesz a másik akaratlanul is beköv.

ha szoptatsz és átmegy a tejbe akkor ártalmas ha az erkélyen szivod és már nincs cicizés akkor annyira nem de a passziv dohányzás is árt.

2010. okt. 20. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Sok orvos azt állítja, hogy napi 1-2 cigi belefér, mint inkább a stresszelés. Én nem tudnék megállni ennyinél, ezért inkább teázom, meg rengeteg gyümölcsöt eszem, de előfordul, hogy ha rágyújt a férjem a szabadban akkor egy slukkot kérek, de annyira nem esik jól.

A szmog amúgy jobban károsít.

A másik, hogy nekem mindig az lebeg a szemem előtt( ami lehet hülyeség) hogy ha betegen születne meg, soha nem zárhatnám ki azt, hogy a cigaretta miatt volt, és ennek az esélyét sem akarom megadni.

2010. okt. 20. 13:05
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Igen.

Illetve ne haragudj,de én nagyon szar alaknak érezném magam, ha rágyújtanék, hogy ennyit nem vagyok képes megtenni a gyermekemért.

2010. okt. 20. 13:45
 6/7 xStefix ***** válasza:

Ártani mindenképp árt, de szerintem ezt te is tudod. Inkább az kérdés (és a te konkrét dilemmád is), hogy vajon mennyire árt...

Nekem erre nincs válaszom, de szerintem senki se tudna/merne erre biztosat mondani. Aki igen, az Istent játszik.

Így szerintem nem marad más, mint a kockázat teljes kizárása....

2010. okt. 20. 16:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat igazából csak akkor gyújtanék rá amikor nagyon ideges vagyok már magánéleti dolgok miatt:(
2010. okt. 21. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!