Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves vagyok 5 hónapja párkapcsolatban élek,6-án vesztettem el a szüzességemet,néha fáj a fejem,a hátam,alhasi fájdalmaim vannak félek,hogy a terhességre utal, pár másodpercre gumi nélkül csináltuk míg átszakította a szűzhártyát, majd gumival. Lehetek terhes? vagy csak azért vannak fájdalmaim,mert meg fog jönni?
2013. ápr. 11. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha gumi nélkül is benned volt, akkor utána már miért húztatok? Nem tudod, hogy így lehet teherbe esni???

Bár ezek a tünetek nem feltétlenül a terhesség jelei, és ennyi idő után amúgy sem lenne még tüneted, mert még be sem ágyazódott, ha megtermékenyült, akkor sem...

2013. ápr. 11. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tehát, öt napja volt az aktus.

Ilyenkor nem ezt kell nézni, hanem a ciklusod napjait. Mikor volt az utolsó menzeszed?

Átlagos ciklus 28 napos, a vérzés első napjától számoljuk. Átlagosan 12-15. nap között van peteérés, ekkor a legvalószínűbb a terhesség létrejötte. (Lehet spontán peteérés is, vagy van, akinek a ciklusa elején-végén van ovulációja.)

Ha nem akarsz terhes lenni, védekezz, mindig! A legjobb lenne elmenned nőgyógyászhoz, ha már aktív szexuális életet élsz és védekezési módot választani!

A kivette-betette, csak egy kicsit csinálta, és a megszakításos közösülés nem védekezés! Óvszert már bármelyik drogériában beszerezhetsz! Olcsóbb, mint egy gyereket felnevelni!

2013. ápr. 11. 18:51
 3/5 A kérdező kommentje:
16-án fog megjönni. Szüleim elég szigorúan fognak,és nem szeretnék teherbe esni, úgy tudom, ha valaki elveszíti a szüzességét általában késik a menstruációja. Szüleim elég szigorúan fognak,nem szeretném még nekik elmondani,ezért is félek,hogy teherbe estem.
2013. ápr. 11. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem elég valószínűtlen, de láttunk már meglepetéseket.

Várd meg a menzeszed napját, ha megjön, nincs gond. Ha nem, vegyél terhességi tesztet (bármelyik drogériában, patikában, nagyáruházban kapsz, 400-1000 Ft között), megcsinálod, és az eredménytől függően cselekszel.

Ne felejtsd el, védekezés, védekezés, védekezés! A srácok könnyen mondják, hogy "vigyáznak"! Neked kell észnél lenni, mindig!

2013. ápr. 11. 19:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2013. ápr. 11. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!