Miért késik? Nem lehetek terhes, igaz?
Tesztet miért nem csinálsz?
Hány évesek vagytok?
Mert nem tartom valószínűnek hogy az vagyok, mert a feje is kb 2 mpre volt bent.
17 mindketten.
ha a fejedet továbbra is a homokba kívánod dugni, tök felesleges volt kérdést kiírni.
a pasid meg egy idióta, vegyen nagyobb gumit és ennyi.
te meg szépen fogd magad, sétálj el a DM-be 500 ft-al és vegyél már egy tesztet!! HA terhes vagy és nem tartod meg (hozzá teszem, ellenzem, de felhívom a figyelmed rá) a 12. hétig vetetheted el, ezért is fontos, meg persze még 600 dolog miatt.
Szerinted mi tudhatjuk,hogy neked mitől késik??
Van esély így is,hogy csak a fejét dugta be!
Ugyhogy ne késlekedj,vegyél egy tesztet,az már biztosat fog mutatni,1 hét késés után!
a többieket kiegészítve:
ha a teszt negatív, de még mindig nem jön meg ajánlom, hogy menj el nőgyógyászhoz.
Igaz, hogy ennyi idősen előfordul, hogy ki-ki marad, de mivel élsz nemi életet ezért jobb félni, mint megijedni
Előtte rendszeres volt a mensid? Vagy előfordult máskor is 1 hónapos késés? Szerintem menj el dokihoz, ha nem vagy terhes akkor is, mert sztem 1 hónap késés nem ok.
Amúgy az előváladéktól is teherbe eshetsz, ha csak néhány pillanatra teszi be, akkor is. Kicsi az esélye, de lehetséges! Úgyhogy ha nem akarsz teherbe esni szedj tablettát, vagy használjatok óvszert (nagyobbat).
A terhességnek pedig nem mindenkinél van tünet az első néhány hétben, hanem csak 6-8-10 hetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!