A menstruációm 20 napig tartott.Első 2-3 napban barnás volt ( betéten barna mikor kitöröltem véres (piros) ) aztán rendesen beindult a vérzés.Ezt tartott kb. 20 napig (nem akart elmúlni) amíg az orvostól nem kaptam Norcolutot.Attól függetlenül hogy nem akart elmúlni az erős menstruációm lehetek még terhes?
+ Kérdés ami a hüvelybemenetelnél fölött van a puha szövet ami fellenne puffadva az a szűzhártya ?
Ugye ez nem volt komoly kérdés? Hogy a bánatba lehetnél terhes 20nap intenzív vérzés után! 14 évesen meg nem azzal kéne foglalkozz,hogy éld a nemi életed hanem a tanulással! És ha már szétrakod a lábad legalább annyi eszed/eszetek lenne,hogy védekeztek!
2013. ápr. 11. 11:39
2/7 anonim válasza:
nem, nem lehetsz terhes... de könyörgöm: 14(!!!!) éves vagy, félsz a terhességtől, és még keresed a szűzhártyádat??? Ezt nem értem...
2013. ápr. 11. 11:52
3/7 anonim válasza:
Ez valami vicc? Amúgy nem nem lehetsz,hogy lennél...De tényleg nem vagy normális,már ne is haragudj!!
2013. ápr. 11. 11:58
4/7 A kérdező kommentje:
17/L * Bocsánat elírtam! Akkor nem lehetek terhes megnyugodtam!
Szűzhártyát meg azért kérdeztem mert csomó tévhitet hallottam róla és nem tudom melyik igaz.Illetve bioszból sosem tanultok édesanyám nincs aki felvilágositana.
2013. ápr. 11. 12:00
5/7 anonim válasza:
17 évesen a mai lányok már egymástól tudnak mindent(sőt...)nem írtad ezt el..sajnálom, hogy ilyen fiatalon nem tudod az ilyen dolgokat megbeszélni senkivel..azért csak van nagymamid, vagy egy olyan ember, akiben megbízol, nagynéni, valaki!
2013. ápr. 11. 12:04
6/7 A kérdező kommentje:
Igen vannak barátnőim de tőlük egyszerűen nem merem.ű
Előbb jött meg 5 nappal és még 20 napig is eltartotta vérzés akkor ugye teljesen kizárt hogy terhes lehetnék ?
2013. ápr. 11. 12:11
7/7 anonim válasza:
ne aggódj, nem lehetsz terhes!!! Fiatal vagy nagyon, még nem állt be rendesen a menzeszed. Ha a barátnődnek tartod, akkor nem kell előttük szégyellni semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!