Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem egy hatalmas gond, de...

Nem egy hatalmas gond, de terhes mamik, hol vesztek olyan felsőket (aki olyat szeret) ami rásimul, rátapad a pocakra tehát nem így lóg lefelé hanem kimutatja a pocit?

Figyelt kérdés
Most mentem végig pár bolton, illetve körbenéztem webáruházban teszveszen, barátnőm is hozott át párat de nekem mind olyan fazon ami így a hasam tetejétől lóg mint egy sátor. Olyat szeretnék ami rásimul a hasamra. Én ezekben a sátorszerűen lógósokban csak kövérnek és nagydarabnak nézek ki, nem terhesnek. Melyik márkát vagy milyet keressek?
2013. ápr. 11. 17:31
1 2
 11/13 Babeli Zurzavar ***** válasza:
h&m mama gyart pontosan ilyeneket en most vettem,a ha pesti vagy, vagy Pesten jarsz, a Vorosmarty teri h&mben nagyon jo aron lehet kismamacuccokat kapni!
2013. ápr. 12. 02:18
 12/13 anonim ***** válasza:

én hosszabb fazonú pólókat vettem abban a méretben, ami amúgy is a méretem vagy max. eggyel nagyobbat. 38-as a méretem, s 38-40-es pólókat vettem, de hosszabb fazonban, hogy ne látszódjon ki a hasam.

vannak olyan felsők,amelyek kétoldalt húzottak. szerintem ezek is rásimulnak a hasadra és elég rugalmasak.

2013. ápr. 12. 06:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz kismama ruhát, akkor a sima sztreccses anyagú pólókat ajánlom, persze előfordulhat az is, hogy a pocid miatt rövidek lesznek. Kismama ruhákból én a Brendonosakat szeretem, igazi testre simulós, pocit megmutatós fazonjaik vannak. Ezek közül is azt szeretem, ami mell alatt húzott, vagy megkötős. A hasam kicsi, de a melleim óriásiak, egy laza pólóban úgy nézek ki, mint egy dinnye, de ezek a fazonok szépen megmutatják, hogy kerek cici, kerek poci.
2013. ápr. 12. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!