20 hetes terhes vagyok, hatalmas már a hasam, hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Sokan azt hiszik,hogy lassan szülni fogok,mert már akkora a hasam,mint másnak a végén,nemtudom mi lesz késöbb mennyit fogok még gömbölyödni,már igyis fáj mindenem.2008. szept. 3. 13:02
1/4 anonim válasza:
Ne aggódj! gondolom te sem vagy az a szumós fajta:) akik vékonyak, nekik sokkal hamarabb meglátszik!! Nekem is hasonló a helyzet! légy rá büszke!! nekem is fáj mindenem és olyan problémáim vannak, mint aki nemsokára szülni fog, de megpróbálom pozitívan felfogni a dolgokat!
Üdv:26 hetes kismama:)
2/4 anonim válasza:
Nekem is nagyon nagy a hasam, meg oldalra nem is nő, csak előre, tök hegyes :)
Esetleg próbálj meg tornázni, hátha akkor elmúlnak a fájdalmak. Derék-hátizom ilyesmi gyakorlatok...
Minden jót, üdv 26 hetes kismami
3/4 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj! 20 hetesen nekem is hatalmas hasam volt, az egyik orvos megkérdezte, ikrek lesznek-e..:D Egy darabig még nagynak számított, aztán mostanra (35. hét) elmondhatom, hogy pár hete a korunknak megfelelő a méret. Volt pár hét, ha jól emlékszem, olyan 27-30 közt, mikor nem is nőtt a pocakom. Bár úgy gondolom, ez egyedi, de a tiéd sem fog a végtelenségig nőni. (Azért írom ezt, mert én is azt hittem akkor még :)) Minden jót!
4/4 anonim válasza:
Az alkatod, magasságod befolyásolja a pocakod méretét. Én pl. vékony vagyok és magas, 30 hetes, de csak néznek, amikor megmondom, hogy 10 hetem van hátra. Biztosan kényelmetlen a nagyon nagy pocak, megértelek. Ismerek velem egyidős kismamát, neki kétszer ekkora, pedig a pocaklakója az UH szerint kisebb. Kitartás! :) (Esetleg kenegesd a bőröd, hogy bírja a nagy nyúlást.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!