Orvost szeretnék váltani. Nem lesz ez gond az új orvosnál?
Figyelt kérdés
5 hetes vagyok, tegnap voltam először, viszont magánorvosnál, és sajnos annyira drága hogy ezt nem fogom tudni finanszírozni. Jövő héten és két hét múlva is eredményekért kell visszamennemm hozzá. Egy csomó vizsgálatot elvégzett, UH is volt.
Nem magán orvoshoz szeretnék ezek után menni, de hogyan mondjam meg nekik (magán + nem magán orvosnak is)? A nem magán nem fogja rossz néven venni? Mondjam meg neki hogy már voltam máshol is?
Köszi a segítséget!!!
2008. jún. 13. 08:06
11/12 anonim válasza:
tudom, és ez így van sajna. mindenesetre undorítónak tartom ezt, ezért is van az, h inkább a kilenc hónap alatt sztkba járok hozzá és nem a magánra, mert akkor jó kis árban lenne a terhesség:-(
12/12 A kérdező kommentje:
ha 5 000-10 000 Ftról lenne szó, akkor egy szót sem szólnék, de 30 000 Ft-ot hagytam ott egy vizsgálatért meg egy UH-ért. és ugyanez lesz jövő héten is.
2008. jún. 13. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!