Orvost szeretnék váltani. Nem lesz ez gond az új orvosnál?
5 hetes vagyok, tegnap voltam először, viszont magánorvosnál, és sajnos annyira drága hogy ezt nem fogom tudni finanszírozni. Jövő héten és két hét múlva is eredményekért kell visszamennemm hozzá. Egy csomó vizsgálatot elvégzett, UH is volt.
Nem magán orvoshoz szeretnék ezek után menni, de hogyan mondjam meg nekik (magán + nem magán orvosnak is)? A nem magán nem fogja rossz néven venni? Mondjam meg neki hogy már voltam máshol is?
Köszi a segítséget!!!
Szia! Én is váltottam, ne izgulj! Először voltam 5hetes+6naposan, akkor még csak petezsák volt, szívhang nem. Drága is volt, és elég messze is. 2 hét múlva rendelt be újra.
De akkor már egy másik dokihoz mentem, és a réginek nem is szóltam. Ők nem fognak téged felhívni, hogy kérem, vajon ön miért nem jött el?
Az új dokimnak megmondtam őszintén, hogy már voltam egy első vizsgálaton egy másik dokinál, de az nagyon messze van, és csomót kell utazni. Azt nem mondtam meg, hogy drága.
Rendes volt a doki, nem szólt semmit, miért is tette volna? Ez a dokim sokkal közelebb van, igaz egy ezressel kér kevesebbet, így 5 ezer ft egy rendelés.
Kedden kell majd mennem a 12 hetes UH.-ra.
Ne izgulj, a baba a legfontosabb most! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!