Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orvost szeretnék váltani. Nem...

Orvost szeretnék váltani. Nem lesz ez gond az új orvosnál?

Figyelt kérdés

5 hetes vagyok, tegnap voltam először, viszont magánorvosnál, és sajnos annyira drága hogy ezt nem fogom tudni finanszírozni. Jövő héten és két hét múlva is eredményekért kell visszamennemm hozzá. Egy csomó vizsgálatot elvégzett, UH is volt.

Nem magán orvoshoz szeretnék ezek után menni, de hogyan mondjam meg nekik (magán + nem magán orvosnak is)? A nem magán nem fogja rossz néven venni? Mondjam meg neki hogy már voltam máshol is?

Köszi a segítséget!!!

2008. jún. 13. 08:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia! Én is váltottam, ne izgulj! Először voltam 5hetes+6naposan, akkor még csak petezsák volt, szívhang nem. Drága is volt, és elég messze is. 2 hét múlva rendelt be újra.

De akkor már egy másik dokihoz mentem, és a réginek nem is szóltam. Ők nem fognak téged felhívni, hogy kérem, vajon ön miért nem jött el?

Az új dokimnak megmondtam őszintén, hogy már voltam egy első vizsgálaton egy másik dokinál, de az nagyon messze van, és csomót kell utazni. Azt nem mondtam meg, hogy drága.

Rendes volt a doki, nem szólt semmit, miért is tette volna? Ez a dokim sokkal közelebb van, igaz egy ezressel kér kevesebbet, így 5 ezer ft egy rendelés.

Kedden kell majd mennem a 12 hetes UH.-ra.

Ne izgulj, a baba a legfontosabb most! :))

2008. jún. 13. 08:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Ja, az az én privát vélemőnyem, hogy én SZTKba soha nem mennék, de lehet, hogy csak azért, mert mi itt felénk van, az maxi gáz! Nekünk sincs túl sok pénzünk, de próbálok spórolni, és inkább megyek magánhoz.
2008. jún. 13. 08:30
 3/12 A kérdező kommentje:
viszont azért kéne visszmennem hozzá, mert az egyik vizsgálat eredménye nagyon fontos lenne, az lesz kész 2 hét múlva, 1 hét múlva meg 6 hetes UH. Azokra gondoltam még elmegyek, aztán utána váltanék. De még gondolkodom a legjobb megoldáson...
2008. jún. 13. 08:39
 4/12 A kérdező kommentje:
viszont ha egy kezelésért a fél fizetésemet elviszi, akkor elgondolkodom rajta... :P
2008. jún. 13. 08:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Simán válthatsz orvost, én is megtettem, ha jól emlékszem a 8.hét körül. Elhoztam a leleteket és nem mentem vissza többet. Valóban, ő nem fog utánadtelefonálni, hogy miért nem jössz. Egyébként nem is kötelező, hogy állandó orvosod legyen, ezt mindenki maga dönti el. Ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Jó babavárást.
2008. jún. 13. 08:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Sziaén Sztk-s rendelésre járok. Szerencsére sikerült egy nagyon rendes dokit találnom vagy 8 sarlatán után. Mikor még nem voltam terhes, akkor is tudtam, h csak hozzá fogok járni és nála fogok szülni. A párom utál minden orvost, de neki annyira szimpi ez a doki, h nem is engedne máshoz. Úgyh ha esetleg Újpalota közelében laksz őt tudom ajánlani.
2008. jún. 13. 09:38
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm! sajnos nem arra lakom, a belvárosban vagyok :(
2008. jún. 13. 09:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia. Én kiadok 6000-et magánrendelésen, és szerintem megéri. Pl. bármikor felhívhatom a dokit ha valami gondom van, és ami a legfontosabb, az fogja levezetni a szülést, aki végigkísérte a 9 hónapot. És ilyen nincs, hogy"kinéztem az sztk-ban egy orvost, hozzá járok, és nála akarok szülni". Vagy megfogadod a dokit, vagy szülsz az ügyeletesnél. Pénz nélkül nem lehet egyhez járni. Az sztk-s orvos is csak addig lesz kedves, amíg rá nem jön, hogy hozzá jársz folyton és pénzt meg nem kap. Erőől szól az egész. Na abbahagyom, mert csak felidegesítem magam. Bocs ha kicsit nyers voltam, de SAJNOS elsődlegesen erről szól az egész, csak utána a kismamáról és a babáról. Szegény kismamának nincs elég baja, még ilyeneken is parázzon.
2008. jún. 13. 10:14
 9/12 anonim ***** válasza:
én vagyok, aki az sztk-s rendelésre jár, és persze, h majd majd megbeszélem vele, h majd nála fogok szülni és gondolom meg is kéri az árát, de addig minek járjak a magánrendelésére alkalmanként minimum 6ezerért, amikor az sztk-ban megcsinálja ingyen??? nem tudom érthető e amit írok. annyira sötét nem vagyok, h elképzelem, h pénz nélkül majd a két szép szememért ő fogja levezetni a szülést...
2008. jún. 13. 10:24
 10/12 anonim ***** válasza:
5. vagyok. Utolsó válaszoló, nem megbántani akartalak, csak ezzel azt akartam mondani, hogy sajna pénz nélkül mennyire nem működik ez az egész, holott a kismamákról kellene szólnia az egésznek.
2008. jún. 13. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!