Mennyi a vérnyomásotok a terhesség alatt? Alacsony vérnyomásra valami gyógymód?
Állandóan fáradtnak érzem magam miatta, szinte minden nap ájulnék, egyedül már a boltba se merek lemenni.
31 hkm
nekem a terhességem eleje óta nagayon alacsony, 80/50 körül van mindig, állandóan ájuldozom, tíz perc sorbanállás után már esnék össze, szóval tudom miről beszélsz.
nekem a dokim azt mondta, hogy leszámítva ezeket a kellemetlenségeket, tök jó az alacsony vérnyomás, örüljek, hogy nem magas, az baj lenne.
kávét v capuccinot ajánlott ő is.
Kávé, capuccino, és zöld tea ha szeretitek. Jól jön egy kis plusz C vitamin, és gyakran kell enni keveset, mert a vérnyomás és a vércukorszint is hamar leeshet.
És egy kis mozgás, az emeli a vérnyomást, mindenkinek olyan mozgás, ami belefér a terhességbe, de a könnyű séták friss levegőn az mindenkinek jót tesz.
Nekem alapból 90/60 a vérnyomásom, erre a terhesség még rátesz, az orvos azt mondta, azt se bánja ha kólázom is. Azt azért kihagyom, de reggeli előtt kávé, reggelihez zöld tea, később a nap folyamán is belefér még egy kávé és még egy tea.
100/60.
nem ájuldozom, nem teszek semmit, hogy magasabb legyen.
bár, lehet, hogy ez annyira nem is alacsony :)
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!