Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire ciki szórakozóhelyre/...

Mennyire ciki szórakozóhelyre/kocsmába menni egy kismamának?

Figyelt kérdés

Most már lassan 18 hetes leszek, és a barátaim közül senki nem babázik és nem alapított még családot. Ők ugyanúgy járnak bulizni, és én is van, hogy beülök velük egy-egy kocsmába, iszok egy alkohol mentes koktélt, és elvagyok velük. Sőt előfordul, hogy szórakozóhelyre is lemennék (bár ez nagyon ritkán)de ha, ahhoz lenne kedvem nagyon kinéznének az emberek? Hogy mit keres itt egy "terhes nő"??? Szerintem ugyanúgy jogom van jól érezni magam a férjemmel és a barátokkal, mint eddig, természetesen nem iszom alkoholt és nem is dohányzom, ráadásul már sehol sem lehet benti légtérben dohányozni így még ez sem veszélyeztet.

Vélemények? :)

2013. ápr. 9. 21:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Disco semmi kép nem tanácsolom,pubok,csendes,nyugodt sörözöt ,pizériátstb igen .
2013. ápr. 10. 10:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én sem kifejezetten discora gondoltam, hanem olyan romkocsma szerűségre, ahol zene is megy. Pl. ha ismeritek Vakegér, vagy Fogasház, ezek nem kifejezett discók, de a zene az valóban hangos.
2013. ápr. 10. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!