Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik a legkorábbi hét mikor...

Melyik a legkorábbi hét mikor érezni lehet a baba mozgását?

Figyelt kérdés

Holnap töltöm a 12. hetet harmadik gyermekemet várom.

Mintha ma éreztem volna hogy mozog a pocakomban a kis drága.De nem tudom mert még nagyon pici hogy érezhessem.Vagy nem?

2013. ápr. 9. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Sztem, ha olyan a testalkatod is, akkor akár a picit is érezhetted (12- 14 hetesen vékony testalkatú, többedszer terhes nől már néha érzik)
2013. ápr. 9. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én elég vékony testalkatú vagyok, és a 17. héten kezdtem konkrét összetéveszthetetlen mozgásokat érezni. Előtte kb a 13. héttől ilyen fura bugyborékolást éreztem, a dokim azt mondta az a baba :).
2013. ápr. 9. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én első babámat várom és pontosan 16 hetes voltam, mikor először éreztem. Azóta folyamatosan a hugyhúlyagomon könyököl :)
2013. ápr. 9. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Hallottam én is olyat, hogy valaki a 12. héten már érezte. Ezt tapasztalatból nem tudom megerősíteni. Én az első babánkat várom, és a 15. hét végén kezdtem érezni Őt. :)

De átlagban azt hallottam, hogy első babások a 18-20. hét környékén, többedik babások a 16. környékén. De miért is ne érezhetnéd a 12. héten? Hiszen te már tudod, milyen érzést keress. :)

2013. ápr. 9. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:
15 hetes vagyok most kezdtem el érezni az első mozgásokat fantasztikus:)
2013. ápr. 9. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!