Lányos kismamák, ti milyen lány nevet adtok a picinek?
Figyelt kérdés
Júniusra vagyok kiirva és nem tudom eldönteni, h milyen nevet adjak... :( Külföldön élünk ráadásul , igy aztán meg még nagyobb a választék, merthogy bármilyen nemzetközi nevet is adhatok.... Szeretnék magyar nevet, de azt sem akarom, hogy nehézségek legyenek a kimondásával kapcsolatban...2013. ápr. 9. 15:38
11/22 anonim válasza:
Szép neveket írtál.
Dalma, Melinda - nekem most ezek tetszenek. Persze a vezetéknévtől is függ.
12/22 anonim válasza:
Engem Boglárkának hívnak és az amerikai ismerősöm nagyon nem boldogult vele. Maradtunk a Boginál, de még azt is "Bódzsi"-nak ejtette.
A Dorka szép név szerintem, külföldön maximum leegyszerűsítik Dorára. Hanga Dorka is jól hangzik együtt szerintem.
13/22 anonim válasza:
Nekünk Hannánk születik szeptemberben :) De tetszett még a Norina, Csenge, Flóra is!
14/22 anonim válasza:
Adrienne, Anette, Tamara, Nicole, Greta, Lilly, Norah, Vivien, Sophie, Ania, Emma, Emili, Gloria, Lora, Natalia, Olivia
15/22 anonim válasza:
Ezek megvannak a magyar nyelvben is. Sem az ejtésük, sem az írásuk nem bonyolult, és közismertek.
17/22 anonim válasza:
Nekem Miléna lesz. De tetszik Lara, Anna, Hanga, Réka, Rebeka, Alma, Hella, Lotti stb. is. Amiket te felsoroltál, azok is szépek. Én a Hangát választanám.
18/22 anonim válasza:
Az én keresztlányom Virág Hanna, az unokahúgom Emily, és még van egy Zsóka babánk is :)
19/22 anonim válasza:
Kinek nem tetszett az Anna Erzsébet? Vagy az miért kevésbé hasznos, mint akármelyik másik? Ész megáll...
20/22 anonim válasza:
Augusztusban születik Hanna Elena nevű kislányunk. Direkt olyan nevet választottunk, hogy bárhol tudja majd használni, ha esetleg úgy alakul majd az élete. Bár ezek nem kifejezetten magyar nevek, de részemről az Bella név még esélyes volt. Nekem tetszik a hangzása, de a párom elvetette. Így maradtunk a Hannánál és az Elenánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!